Folia to nie carbon... Zostalo mi troche z oklejenia przedniej dokladki od Cupry i aby to drewno sie tak nie rzucalo w oczy okleilem je wlasnie resztka tego co zostalo. Jako tymczasowe rozwiazanie ok ale docelowo muci byc ori.dzzejkop pisze:Mi sie wydaje ze jak ktos nie ma mozliwosci pozyskania zestawu listw carbon to dobrym i tanik rozwiazaniem moze byc folia termokurczliwa. Taka jaka sie okleja auta, no i mozna sobie to pokleic wg wlasne uznania czy kolor czy carbon.
To tylko taka moja dygresja w ramach offtopicu albo jak jachyrowi brakowalo pare elementow to dokleic
S4 By Jachyr
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
-
- Tytuł użytkownika: Arek_HB
i tak trzymaj, pozniej beda cie takie male detale jak nie ori listwy strasznie denerwowac.Jachyr pisze:Folia to nie carbon... Zostalo mi troche z oklejenia przedniej dokladki od Cupry i aby to drewno sie tak nie rzucalo w oczy okleilem je wlasnie resztka tego co zostalo. Jako tymczasowe rozwiazanie ok ale docelowo muci byc ori.dzzejkop pisze:Mi sie wydaje ze jak ktos nie ma mozliwosci pozyskania zestawu listw carbon to dobrym i tanik rozwiazaniem moze byc folia termokurczliwa. Taka jaka sie okleja auta, no i mozna sobie to pokleic wg wlasne uznania czy kolor czy carbon.
To tylko taka moja dygresja w ramach offtopicu albo jak jachyrowi brakowalo pare elementow to dokleic
Tak mam ze wszystkimArek_HB pisze:i tak trzymaj, pozniej beda cie takie male detale jak nie ori listwy strasznie denerwowac.Jachyr pisze:Folia to nie carbon... Zostalo mi troche z oklejenia przedniej dokladki od Cupry i aby to drewno sie tak nie rzucalo w oczy okleilem je wlasnie resztka tego co zostalo. Jako tymczasowe rozwiazanie ok ale docelowo muci byc ori.dzzejkop pisze:Mi sie wydaje ze jak ktos nie ma mozliwosci pozyskania zestawu listw carbon to dobrym i tanik rozwiazaniem moze byc folia termokurczliwa. Taka jaka sie okleja auta, no i mozna sobie to pokleic wg wlasne uznania czy kolor czy carbon.

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
W końcu trochę pogody było to przyszedł czas na zmianę ,,obuwia" na lato. Efekt grafitu z opiłkami złota i czerwieni w słońcu przeszedł moje oczekiwania... Auto docelowo wygląda już tak jak miało w 100% z zewnątrz jak i w środku. Jedyne czego brakuje to... Moc... ale tego zawsze mało. Przez trochę nie oczekiwane wydatki i brak czasu ,,zaniedbałem'' jeżeli można to tak nazwać mechanicznie Eskę.
Na chwile obecna zaczęła gwizdac turbina... ale to ogarniete będzie przy wyciąganiu silnika i modach na 450+. Na spokojnie przede wszystkim.
Na chwile obecna zaczęła gwizdac turbina... ale to ogarniete będzie przy wyciąganiu silnika i modach na 450+. Na spokojnie przede wszystkim.
Ostatnio zmieniony 2015-10-06, 17:27 przez Jachyr, łącznie zmieniany 2 razy.
- wujek 2pac
Milo slyszec ile sie da tak dbam, bez oszczedzania i polsrodkowgowor86 pisze:Jachyr fura kozak i na zywo jeszcze lepiej wyglada.![]()
Muszę i moją doprowadzić do takiego stanu.

Pomalu gawor a ogarniesz napewno

Bartek wiem znam zdanie i wzajemnie bo do dzis nie widzialem bardziej ogarnietego Rs a troche juz ich ogladalem

Igor nie pamietam ale chyba na ebay zamawialem jak znajde w histori to podesle link.
Pozdrowki
[ Dodano: 2015-03-15, 18:51 ]
Nie inaczejwujek 2pac pisze:Kolo domu będzie