S4 By Jachyr

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

dzzejkop pisze:Mi sie wydaje ze jak ktos nie ma mozliwosci pozyskania zestawu listw carbon to dobrym i tanik rozwiazaniem moze byc folia termokurczliwa. Taka jaka sie okleja auta, no i mozna sobie to pokleic wg wlasne uznania czy kolor czy carbon.

To tylko taka moja dygresja w ramach offtopicu albo jak jachyrowi brakowalo pare elementow to dokleic
Folia to nie carbon... Zostalo mi troche z oklejenia przedniej dokladki od Cupry i aby to drewno sie tak nie rzucalo w oczy okleilem je wlasnie resztka tego co zostalo. Jako tymczasowe rozwiazanie ok ale docelowo muci byc ori.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
RooS

Post autor: RooS »

Jachyr jak w miarę folia pasuje to bezbarwnym lakierem pojechać, jak lakiernik się spisze to będzie podobnie do hydrografiki.
Arek_HB
Tytuł użytkownika: Arek_HB

Post autor: Arek_HB »

Jachyr pisze:
dzzejkop pisze:Mi sie wydaje ze jak ktos nie ma mozliwosci pozyskania zestawu listw carbon to dobrym i tanik rozwiazaniem moze byc folia termokurczliwa. Taka jaka sie okleja auta, no i mozna sobie to pokleic wg wlasne uznania czy kolor czy carbon.

To tylko taka moja dygresja w ramach offtopicu albo jak jachyrowi brakowalo pare elementow to dokleic
Folia to nie carbon... Zostalo mi troche z oklejenia przedniej dokladki od Cupry i aby to drewno sie tak nie rzucalo w oczy okleilem je wlasnie resztka tego co zostalo. Jako tymczasowe rozwiazanie ok ale docelowo muci byc ori.
i tak trzymaj, pozniej beda cie takie male detale jak nie ori listwy strasznie denerwowac.
Awatar użytkownika
Jachyr

Arek_HB pisze:
Jachyr pisze:

i tak trzymaj, pozniej beda cie takie male detale jak nie ori listwy strasznie denerwowac.
Tak mam ze wszystkim :-) nie ma polsrodkow..
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
Szupryk

Post autor: Szupryk »

Super wygląda ;-)
Audi Rs3 8P

Audi A4 Avant B6 1.8TQ
Awatar użytkownika
Jachyr

W końcu trochę pogody było to przyszedł czas na zmianę ,,obuwia" na lato. Efekt grafitu z opiłkami złota i czerwieni w słońcu przeszedł moje oczekiwania... Auto docelowo wygląda już tak jak miało w 100% z zewnątrz jak i w środku. Jedyne czego brakuje to... Moc... ale tego zawsze mało. Przez trochę nie oczekiwane wydatki i brak czasu ,,zaniedbałem'' jeżeli można to tak nazwać mechanicznie Eskę.
Na chwile obecna zaczęła gwizdac turbina... ale to ogarniete będzie przy wyciąganiu silnika i modach na 450+. Na spokojnie przede wszystkim.
Ostatnio zmieniony 2015-10-06, 17:27 przez Jachyr, łącznie zmieniany 2 razy.
Arek_HB
Tytuł użytkownika: Arek_HB

Post autor: Arek_HB »

piekna Lala :)
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Fajna..
gowor86

Post autor: gowor86 »

Jachyr fura kozak i na zywo jeszcze lepiej wyglada. :shock:

Muszę i moją doprowadzić do takiego stanu.
Igor_s4

Post autor: Igor_s4 »

Ladna!! tylna lotke gdzie kupiles?
bartek75

Post autor: bartek75 »

najlepszy stan S4 B5 jaki widziałem!! Marcinie super. zresztą znasz moje zdanie ;-)
Awatar użytkownika
wujek 2pac

Post autor: wujek 2pac »

Kolo domu będzie :-P
Lancia Fulvia Coupe
Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4
Audi RS4 B5 & B7
Awatar użytkownika
Jachyr

gowor86 pisze:Jachyr fura kozak i na zywo jeszcze lepiej wyglada. :shock:

Muszę i moją doprowadzić do takiego stanu.
Milo slyszec ile sie da tak dbam, bez oszczedzania i polsrodkow :-)

Pomalu gawor a ogarniesz napewno :-)

Bartek wiem znam zdanie i wzajemnie bo do dzis nie widzialem bardziej ogarnietego Rs a troche juz ich ogladalem :-)

Igor nie pamietam ale chyba na ebay zamawialem jak znajde w histori to podesle link.

Pozdrowki

[ Dodano: 2015-03-15, 18:51 ]
wujek 2pac pisze:Kolo domu będzie :-P
Nie inaczej ;-)
Awatar użytkownika
Szupryk

Post autor: Szupryk »

Uwielbiam Twój wóz ;-) Szacunek
Audi Rs3 8P

Audi A4 Avant B6 1.8TQ
gowor86

Post autor: gowor86 »

Szykuje tylko to wszystko niestety trwa.

Na spota może się uda 8-)
ODPOWIEDZ