ja miałem kiedyś w golfie przyklejoną i tak samo 3 lata siedziała bez problemu, a później sprzedałem więc nie wiem co się działo ale wątpię żeby odleciało
No to lotka juz klepnieta u SIDa .... powiedzcie chlopy na co to przykleic chyba ze uda sie SIDa namowic do wyciecia szablonu z oryginalnymi otworami to i nawet moze nawierce....
Papol pisze:Mialem kupiona od sida... ale nie mialem sumienia wiercic klapy a klejowi jakos nie ufam....
No kaman ! A kol nie boisz sie przykrecac tylko na 5 srub ?
Przeciez wystarczy dac tasme dwustronna + dobry klej do szyb i chocbyc skakal po niej to nie odklei sie. Moja przyklejona jezdzi i nie ma opcji zeby zaczela odpadac.
Mowiles ze masz kogos... myslalem ze juz Ci dupy nie bede zawracal zebys znowu chwilke na kase czekal ( nie mieszkam w PL ) jesli ktos Ci placi odrazu... nie jestem przyslowiowy pies ogrodnika...
[ Dodano: 2014-04-21, 11:21 ]
Strojenie hybryd u GTO..
[/COLOR]
---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ----------
Krzysiek byl zaskoczonu hybrydami... niestety zabraklo juz wtryskow bo bylo by jeszcze lepiej... auto lata super...300 km/h zrobilo swoje bo wywalilo bombla na oponie...
faktycznie te hybrydy zajebiscie utrzymuja boosta a to rzadko sie zdarza....., wiec jak ktoś takie będzie zakładał to niech od razu zmienia wtryski na większe.