i jak tam? nikt wiecej? rozumiem ze my jedziemy? ma ktos aparat albo kamere i statyw? aparatow w cenzura u mnie ale statywu nie mam. Bolo wez jakiegos grilla!! Godzina 12 pasuje wszystkim??
buahahaha, as, nie napierdol sie, na 18 to w sumie i ja bym polecial, Piotrek, mzoe wpadniesz dzien wczesniej i zaliczymy ten melanz w starszym gronie :D
ja to nie pije, jak coś to kawior . muszę odpuścić choć pewnie chętnie bym zdusił tą 18-tke . ja i tak wcześniej do Bola przylece bo musze na szybciora coś sprawdzić z kolegą. co do kamery nie ma problemu a statywu nie mam. dzisiaj polataliśmy z Colem i idzie jego auto całkiem nieźle ale mała przygoda z krawężnikiem i niestety staneliśmy na amen. jeszcze raz wyrazy współczucia kolega...
Cantona pisze:ja to nie pije, jak coś to kawior . muszę odpuścić choć pewnie chętnie bym zdusił tą 18-tke . ja i tak wcześniej do Bola przylece bo musze na szybciora coś sprawdzić z kolegą. co do kamery nie ma problemu a statywu nie mam. dzisiaj polataliśmy z Colem i idzie jego auto całkiem nieźle ale mała przygoda z krawężnikiem i niestety staneliśmy na amen. jeszcze raz wyrazy współczucia kolega...
Kurna miałeś się nic nie mówić
Cóż...chory jestem i zapewnie się poczułem
Albo te krawężniki są za blisko stawiane