Pompa była nowa 040 bosch i stać ją na 500 km jest dobra tylko od 6 tyś już brakowało paliwa ,założyłem 044 i jest ok
W końcu jakoś jedzie tzn.zapie.......
Jak by go sprawdził na 4- ce pewnie było by więcej ale mi na kreskach nie zależy
I tak go sprawdzę na stacjonarnej
Pompa była nowa 040 bosch i stać ją na 500 km jest dobra tylko od 6 tyś już brakowało paliwa ,założyłem 044 i jest ok
W końcu jakoś jedzie tzn.zapie.......
Nie rozumiem juz nic....To w koncu jest dobra czy jest niedobra ? Bo sprawna 040 z palcem w dupie starcza na 500 KM, więc jak mogło brakować paliwa powzej 6 tyś - nonsen !
Adamie 040 starcza tylko na 500 tak było na poprzednim strojeniu było 500 i starczała
Ale mówiłem ostatnio że można więcej i 500 mi starcza
Z różnych przyczyn postanowiłem iść wyżej i w czasie strojenia zabrakło paliwa
I teraz wiadomo że 040 starcza do 500
040 starcza przy oryginalnej instalacji audi na okolice 500 km. Mialem kiedys audi co zamykalo budzik defiego czyli non stop 1100 st + i zylo wiec jak u Bola bylo w " miare " ubogo czyli pewnie wysoka 12 na gorze to nic mu sie nie stalo .Mozna doprowadzic jej mocniejszego plusa ale najprosciej bylo wymienic ja na 044 a ta stara poprostu sprzedac
Co nie zmienia faktu ze przyjemnie to jedzie , nie pomyslalbym ze 520km tak fajnie sie odpycha , nawet jezeli predkosc jest zawyzona bo chyba o to wam chodzi ?