Dzięki za gratulacje i jeszcze raz podziękowania dla wszystkich za angażowanych w powodzenie, ciężko wymienić wszystkich bo sporo nas tu przy tym było po drodze i myślało:). Co do pomiarów to postaram się coś zorganizować czy będzie padało czy nie
Nie no - Piotrek - wynik suuuper!!! Naprawdę WKOIŃCU masz to czego chciałeś i na co tak długo czekałeś.
Masz niewiele mniej od mojego S4 Paszteta, ale za to w jakiej pięknej budzie i na full wypasie Do tego pięknie wstaje Nm.
Dzięki Nikolas, właśnie Racer dzięki i dla Ciebie za pomoc powiem Ci wymyłem wszystko pod maską i aż się morda cieszy w przeciwieństwie do tego pierdolnika co żeśmy zostawili , kiedy będzę okazja to polatasz sam nawet, tylko daj znać:)
Nikolas musimy się złapać na chwile bym pożyczył racelogica od Ciebie i pomierzył bo lud się domaga?
Cantona pisze:Dzięki Nikolas, właśnie Racer dzięki i dla Ciebie za pomoc powiem Ci wymyłem wszystko pod maską i aż się morda cieszy w przeciwieństwie do tego pierdolnika co żeśmy zostawili , kiedy będzę okazja to polatasz sam nawet, tylko daj znać:)
Nikolas musimy się złapać na chwile bym pożyczył racelogica od Ciebie i pomierzył bo lud się domaga?
To fajnie ze auto wrescie ogarniete:d To moze jak sie ustawicie z Nikiem to dajcie znac to zrobimy jakis próbny przelot nad miastem:P:P Nik ma moj tel a od ciebie Piter zawsze zapominam wziac:P