Człowieku ogarnij sie bo za duzo przebywasz z Aw i kosiniakiem piszesz tak samo jak oni identycznie i poziom inteligencji zerowy wiesz dlaczego? co ma warsztat do tego ze kolektor wydechowy sie zesrał
już zapomniałeś? link Ci wkleić?. Szydziłeś z aw69 że źle poskładał auto Kosiniaka a z niego samego że mu auto nie jedzie, jak ściągało łącznik na zawodach!!! gdzie poźniej się okazało że to wina samego łącznika!? Teraz jak sam widzisz, to twoje non stop jest zepsute ale u siebie to się nie widzi już co? Jest ok? Chłopaki chociaż pokazali niejednokrotnie że ich auta jeżdżą, Ty nigdy, ale to było do przewidzenia!
buahah a jak aw z Kosiniakiem kazdego szydzili to dobrze jest spoko fajnie tak ? zobaczymy co ty wymodzisz bo narazie to robisz za jakiegos obrońce nie wiem po co
Radek ma kolektory odemnie które spawał Przemo-car,
jezdziłem na nich chwile i chwaliłem że są dobre ale się myliłem bo miały pęknięcie a teraz widać w innym silniku pękły dalej,
może to wina złego montażu lub sił jakie naciskają na kolektor lub po prostu złego wykonania,
Kolektory spawane u mnie inne kiedyś też pękły, pękły u Piotrka Cantona u Bola i u innych.
Teraz wiem że nigdy więcej spawanych kolektorów w 2,7 bi jeśli mają one być w ori miejscach.
Jestem za odlewanymi !