guz na oponie

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
RRyb

Post autor: RRyb »

Kupując Vredy wcale nie uważam abym specjalnie oszczędzał
Sprawdzanie szczelności układu podciśnienia (PW)
Awatar użytkownika
VinCe
Kontakt:

Post autor: VinCe »

pare lat temu kupiłem taie wynalazki jak ATR, przejechałem 7000km i na każdej wyszły guzy. zareklamowalem i zwrócili pełną kwotę zakupu bez zadnego ale. Więc moze spróbuj zareklamować, co Ci szkodzi
rs4wagon

Post autor: rs4wagon »

VinCe pisze:pare lat temu kupiłem taie wynalazki jak ATR, przejechałem 7000km i na każdej wyszły guzy. zareklamowalem i zwrócili pełną kwotę zakupu bez zadnego ale. Więc moze spróbuj zareklamować, co Ci szkodzi
panie ATR to mieszanka qrwy z motopompo haha,6 kompletów i wszystkie to samo,bardzo nie lubia tras te opony chyba,bo w sumie zawsze po dlugiej jezdzie sie rozwarstwialy,no ale za 200zl w 20stce nie ma sie co spodziewac :)
Awatar użytkownika
VinCe
Kontakt:

Post autor: VinCe »

rs4wagon pisze:
VinCe pisze:pare lat temu kupiłem taie wynalazki jak ATR, przejechałem 7000km i na każdej wyszły guzy. zareklamowalem i zwrócili pełną kwotę zakupu bez zadnego ale. Więc moze spróbuj zareklamować, co Ci szkodzi
panie ATR to mieszanka qrwy z motopompo haha,6 kompletów i wszystkie to samo,bardzo nie lubia tras te opony chyba,bo w sumie zawsze po dlugiej jezdzie sie rozwarstwialy,no ale za 200zl w 20stce nie ma sie co spodziewac :)
wiem ze to gówno ale tak jak piszesz.. tanio pan :) chociaż moje kosztowały 1400 komplet ;D grunt ze kase oddali. nigdy wiecej tego gówna
ODPOWIEDZ