RS3 8V Sportback Catalunya Red
Must have - jak do latania po mieście i lubisz głośno - RS Sport Exhaust :) -sam jak latam po mieście żałuję że nie mam :( ale w trasie doceniam std wydech który w dynamic też brzmi, ale w comfort jest cicho jak w 1.4 tfsi :)
MR - mam nadzieje że bez tego systemu auto jest cały czas betonowe, i wtedy jak ktos ma zdrowy kręgosłup to mozna z MR zrezygnować :)
I tak mi tłumaczyli w Audi, z drugiej strony może być tak, że auto bez MR ma zawieszanie zestrojone jest gdzieś po środku i ani twardo ani komfortowo - z MR w trybie dynamic jest po prostu przylepione do asfaltu :) a jednocześnie można ulżyć kręgosłupowi na niektórych warszawskich ulicach zmieniając tryb pracy zawiasu na komfort.
Pakiet ACC, LA, BA - można bez tego żyć, ale w korku się mega sprawdza, siedzisz czytasz maile, piszesz a auto sobie jedzie samo :)
Reszta jest w serii :)
MR - mam nadzieje że bez tego systemu auto jest cały czas betonowe, i wtedy jak ktos ma zdrowy kręgosłup to mozna z MR zrezygnować :)
I tak mi tłumaczyli w Audi, z drugiej strony może być tak, że auto bez MR ma zawieszanie zestrojone jest gdzieś po środku i ani twardo ani komfortowo - z MR w trybie dynamic jest po prostu przylepione do asfaltu :) a jednocześnie można ulżyć kręgosłupowi na niektórych warszawskich ulicach zmieniając tryb pracy zawiasu na komfort.
Pakiet ACC, LA, BA - można bez tego żyć, ale w korku się mega sprawdza, siedzisz czytasz maile, piszesz a auto sobie jedzie samo :)
Reszta jest w serii :)
Ostatnio zmieniony 2016-05-19, 18:32 przez Zagór, łącznie zmieniany 1 raz.
RS3 [8V] Sportback '15
BYŁO
S6 [C5] Avant 4.2 quattro '01
A4 [B5] Avant 1.8T quattro '97
BYŁO
Zacny egzemplarz ! U mnie z kolei must have w rs3 to panoramiczny dach ( posiadam taki w obecnym audi i bardzo fajna sprawa w ciepłe dni ) , pakiet RS Design , sportowe fotele z czerwonym przeszyciem , oraz układ wydechowy RS . Plus kilka małych dodatków i cena prawie 300 tyś. Oczywiście zaproponowano mi rabat w wysokości 10 % , z tym że dostałem informację iż nie można zamówić już konkretnie tego modelu , tylko ten nowy po lifcie który ma wejść pod koniec tego roku . Mają dodać matrix ledy , virtualny kokpit i chyba zmienioną kierownicę na bardzo podobną do tej z R8 .
RS3 idzie na gwarancję
- będę się chyba domagał nowego egzemplarza, bo mój jest niezgodny ze specyfikacją - wczoraj pokazał 276km/h a powinien przestać jechać przy 250 - tak się qrwa przestraszyłem
że zacząłem heblować, a mogłem jeszcze pociągnąć te 4km i zobaczyć czy się na 280 zatrzyma
małżonka mało zawału nie dostała, jeszcze ich o straty moralne pozwę 
Ciekawe to - dlaczego - czyżby Helmut zapomniał, albo włożyli niewłaściwy sterownik? - mam listę wyposażenia i nie ma ani słowa o pakiecie Dynamic+.

Ciekawe to - dlaczego - czyżby Helmut zapomniał, albo włożyli niewłaściwy sterownik? - mam listę wyposażenia i nie ma ani słowa o pakiecie Dynamic+.
RS3 [8V] Sportback '15
BYŁO
BYŁO
na setupie 425 HP robi się conajmniej 290+ km/h wg GPS tylko że przy tej prędkości w popularnych telefonach przestaje działać prawidłowo GPS...sprawdzane na Iphone 6 i Sony Z3
Ostatnio zmieniony 2017-05-23, 09:59 przez Suchar, łącznie zmieniany 1 raz.