Ja już sie zdażyłem przekonać że żadne RS6 na żadnym forum nie ma nawet 400ps
dlatego mu zostawiłem Racelogic aby pózniej zobaczyc co i jak,
może dzis staną z Bracusem to coświęcej bedzie wiadomo
no ma wpasc na dynometa do nas na pomiary i mocy i przyspiezen , bo tez nei chce tutaj sie jakos wymadrzac alepatrzac na to jak motor sie dokreca i jak przyspiesza to chyba do tej deklarowanej mocy jest mu aardzo daleko.
wg mnie Audi bracusa powinno sobie dac rade z tym Rsem, mam nadzieje ze Grzesiek sie odezwie tak jak sie umawial i sie chlopaki ustawia
najdziwniejsze jest że właściciel mówi że 640KM 650nM - ja nawet nie wiem czy to możliwe przy tym silniku
ale nie ma co gdybać bo widzę że skóra na niedzwiedziu podzielona ja bym tylko chciał żeby się udało spiknąć i tyle, bez napinek i opowiadania głupot później
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
spokojnie jak sie wlaicel pojawi to , zrobimy pomiary ,
Rozmaiwajac z wlascicielem mowil ze na zawodach SSS zrobil przy mniejszej mocy 12.5 na 1/4 wiec jak na RS6 z calym srodkiem to naprawde nie najgorzej.
zobaczymy czas pokaze
Moim zdaniem to jedzie najwyżej jak seria. Ciekawe co wyjdzie z pomiarów
Nie pzresadzajmy serja niestet mimo podanych fajnych dla oka wartosci w postaci mocy i momentu , wcale tak fajnie nie jedzie , osiagi zabija masa i automat.
No i jezeli wlasciciel jezdził na SSS 12.5 tak jak twierdzi no to zdecydowanie lepiej niz serja.
ja mysle ze jest sporo lepiej od serji i sporo gorzej od parametrów które podaje tunetec czyli 640ps