Szkoda że swoje auto juz rozłozyłem, ale jestem w trakcie budowania pewnego BITURBO, chętnie was porozjeżdżam jak je skończeA mi się wynik podobaCiekawy stosunek ceny gratów do otrzymanych efektów + niestandardowa droga do osiągnięcia wyniku. I gdzie są teraz pieniacze którzy twierdzili ,że to nie będzie jeździło
Szkoda ,ze nie nagraliście wyniku konfrontacji biturbo vs single turbo. Było by dla potomnych
Wykres S4 single turbo
Hmm jakby to powiedziec no nie mam pytań Kurpiu!!!
[ Dodano: 2015-05-21, 22:21 ]
Pamiętaj Adamie że zawsze znajdzie się ktoś szybszy od Ciebie i nie mam tu na myśli siebie!!!

[ Dodano: 2015-05-21, 22:21 ]
aw69 pisze:Szkoda że swoje auto juz rozłozyłem, ale jestem w trakcie budowania pewnego BITURBO, chętnie was porozjeżdżam jak je skończeA mi się wynik podobaCiekawy stosunek ceny gratów do otrzymanych efektów + niestandardowa droga do osiągnięcia wyniku. I gdzie są teraz pieniacze którzy twierdzili ,że to nie będzie jeździło
Szkoda ,ze nie nagraliście wyniku konfrontacji biturbo vs single turbo. Było by dla potomnych
![]()
![]()
Pamiętaj Adamie że zawsze znajdzie się ktoś szybszy od Ciebie i nie mam tu na myśli siebie!!!