trzeba wziąć pod uwagę, że kolega wsadził w to masę kasy i pracy ;) jeżeli buda nie gra roli to rozumiem, że jak ktoś wrzuci projekt byle czego z 2.7bit to będzie się bardziej nadawać jak ten czikity tak? :)
Hejt...to takie polskie :) Najpierw piszecie chłopakowi żeby śmiało pokazał swoje auto, a potem jazda po nim. Znam znaczenie słowa "sport" na tym forum, i po części rozumiem że to forum ściśle ukierunkowane, ale doceńcie też masę pracy włożoną w to auto i zapał właściciela....
To poproście moderatora o ocenę wątku i jego przeniesienie do odpowiedniego działu i będzie po wszystkim :)
Rozumiem po części obie strony, sam zawsze chciałem mieć RS'a. Zależało mi tylko na jego wyglądzie i wide body, ale od kiedy go mam zależy mi też na mocy :)
Mnie się nie podoba i jak takie kopcioki zaczną się tu pojawiać to to forum zejdzie na psy...
I żeby nie było to doceniam włożoną pracę ale to się nadaje bardziej na pink forum czy inne a4 kluby.
Sam mam za sobą upodabnianie diesla do topowej benzyny, choć ograniczyłem się do detali bo inwestowanie w body to trochę przerost formy nad treścią. Jednakże takiego "RSTDI" nie skreślam, jeśli całość będzie spójna.
Kłótnia o to czy to fajne czy nie moim zdaniem jest zbędna. A że starzy wyjadacze tego forum chcą trzymać się ściśle jego pierwotnych założeń to moim zdaniem dobra decyzja i nie trzeba od razu nazywać tego hejtem. Ogólno otwartych for jest teraz cała masa, więc takie mocno "wyspecjalizowane" też są potrzebne