rs6 c5
panowie spokojnie ale juz robilismy RS6 ktore dawalo rade na tym dinozaurze bardzo wolnym robic nie najgorsze czasy na cwiartke.
skrzynia byla co prawda przez nas delikatnie zmodyfikwoana , poniewaz specjalizujemy sie w naprawie i serwisie automatycznych skrzyn biegów,
mowie o Audi ktore robislismy w 2005r.
jest u nas na stronie rs6 to o ktorym pisze takze jest do wgladu.
www.rs-service.eu
auto jak najbardziej fajne, co do mocy to fakt faktem nie ma co gadac RS6 nie trzymaja mocy jak nic.
dlatego ponad 500ps to calkiem fajny wynik.
gratki
skrzynia byla co prawda przez nas delikatnie zmodyfikwoana , poniewaz specjalizujemy sie w naprawie i serwisie automatycznych skrzyn biegów,
www.rs-service.eu
auto jak najbardziej fajne, co do mocy to fakt faktem nie ma co gadac RS6 nie trzymaja mocy jak nic.
gratki
Tacin patrzac na RS6 na waszej stronie to chyba jest te samo co SID wspominal ze robione było w Tunetec jakies pół roku temu http://www.racingforum.pl/index.php?sho ... 0&start=20 ....Czemu własciciel zmienił tunera ? Widze miało juz u was 650 PS to ile ma teraz mocy ?
aw to rs6 było robione 5 lat temu
a nie pół roku temu
to jest tak ze niektórzy "znawcy" od 2 lat odkrywają i chwalą się modami które niektórzy robili całe wieki temu
ale marketing to marketing nie każdemu na nim zależy 
co do "szybkiego" S4 jest na etapie zmiany właściciela i miejmy nadzieje że projekt ruszy - problem jest taki że obecny właściciel wsadził dwa wagony kasy w to autko - ale całe lata temu - na dzień dzisiejszy takie same mody są o 50 % (a moze i wiecej) tańsze stąd problem w uzgodnieniach finansowych
co do "szybkiego" S4 jest na etapie zmiany właściciela i miejmy nadzieje że projekt ruszy - problem jest taki że obecny właściciel wsadził dwa wagony kasy w to autko - ale całe lata temu - na dzień dzisiejszy takie same mody są o 50 % (a moze i wiecej) tańsze stąd problem w uzgodnieniach finansowych
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Nic sie nie grzeje . Dokladam 2 male wentylatory elektryczne , a jedyny ktory mial lekki problem w lato to Jacek . 35 st klima i korek .
p.s. dopiero przeczytalem bracus twojego posta bardzo sieszne .... naprawde . Nie chce mi sie robic burdelu w tym watku tym bardziej ze piszesz w imieniu tacina . Wiec moze nie czytaj moich postow .... mozesz np w tym czasie ogladac you can dance .
p.s. dopiero przeczytalem bracus twojego posta bardzo sieszne .... naprawde . Nie chce mi sie robic burdelu w tym watku tym bardziej ze piszesz w imieniu tacina . Wiec moze nie czytaj moich postow .... mozesz np w tym czasie ogladac you can dance .
Adaś ja to tam nie wiem co takiego rewolucyjnego znalazłeś w mojej wypowiedzi ale cieszy mnie to bardzo
co do pisania nie w swoim imieniu ?
ja zawsze piszę w swoim i o tym co na oczy widziałem a to że się to nie każdemu podoba - co zrobić takie życie.
Co do robienia innych rzeczy niż czytanie Twoich postów...hmm najwidoczniej nie znajduje niczego innego w tym czasie co dostarczało by mi równie mocnej dawki humoru - tak że będzie ciężko - ja myśle że forum jest od tego zeby komentować i dyskutować - chyba że mam traktować Twoje posty jak osobisty blog...jeżeli tak to Ci sie chyba adresy pomyliły
Adaś nie chce mi się jakoś specjalnie polemizować ale nie uważam żeby napisał cokolwiek i gdziekolwiek na Twoj temat co mogło by Cie urazić - jeżeli tak to proszę przytocz gdzie Cie oczerniam, zadaje kłam Twoim wypowiedziom, szkaluje i inne takie górnolotne zwroty
Co do robienia innych rzeczy niż czytanie Twoich postów...hmm najwidoczniej nie znajduje niczego innego w tym czasie co dostarczało by mi równie mocnej dawki humoru - tak że będzie ciężko - ja myśle że forum jest od tego zeby komentować i dyskutować - chyba że mam traktować Twoje posty jak osobisty blog...jeżeli tak to Ci sie chyba adresy pomyliły
Adaś nie chce mi się jakoś specjalnie polemizować ale nie uważam żeby napisał cokolwiek i gdziekolwiek na Twoj temat co mogło by Cie urazić - jeżeli tak to proszę przytocz gdzie Cie oczerniam, zadaje kłam Twoim wypowiedziom, szkaluje i inne takie górnolotne zwroty
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Bracus nie trzeba byc Einsteinem zeby po przeczytania pierwszego zdania zobaczyc ze pijesz do mnie tym bardziej dziwnie bo nigdy zlego slowa nie pisalem o rs service bo ich poprostu nie znam . Moze zle to zinterpretowałem . Koniec tematu. W poniedzialek wkleje nowe opis rs6 tam mozemy podyskutowac bo szkoda zasmiecac watku Adamowi i jego rs-szostce
"Rok produkcji 2003r Fabrycznie silnik 4.2L V8 450ps 560Nmtacin pisze:panowie spokojnie ale juz robilismy RS6 ktore dawalo rade na tym dinozaurze bardzo wolnym robic nie najgorsze czasy na cwiartke.
www.rs-service.eu
gratki
Modyfikacje:
Modyfikacja układu dolotowego
Modyfikacja układu wydechowego tak aby spełniał normy
Elektronika by RS Service
Modyfikacja mechaniczna automatycznej skrzyni biegów
Program sterujący pracą silnika by RS SERVICE
chłodnica oleju s4
Program sterujący pracą Skrzyni biegów by RS SERVICE
Szeroko programowalny moduł sterujący Podtlenkiem by RS SERVICE
Modyfikacje te dały moc 650ps i 800Nm Najlepszy czas przejazdu na dystansie 1/4 mili to 11.56sek, który auto uzyskało w 2005r."
Może coś przeoczyłem, ale co z coolerami?
Na czym polegała modyfikacja mechaniczna skrzyni?
I rozumiem że te 650 koni to z podtlenkiem - jeżeli tak to jaki strzał?
Jest jakiś wykres?
I bez napinki proszę - tylko się pytam, bo widziałem już wiele różnych mocnych RS6 - a dostawały wpierdol od wszystkiego.