Wojt3q pisze:jak masz głowice przerobione to miało by pewnie jakis sens lać tylko musiałbyś program zrobic . Na warszawie busem z paliwem wole nie jezdzić bo zbiornik mam własnej produkcji bez atestu :D
coś wiecej o tych głowicach ??
Właśnie jestem na etapie robienia głowic
Ja tankuje w Czechach normalnie na stacji, bo do naj bliższej stacji mam 40minut drogi,trochę ponad 4 zł za litr to wychodzi po przeliczeniu,
Aha tylko jak ktoś by chciał na tym jeździć normalnie to pali więcej samochód z 20%
Mik masz cos do mnie to napisz na pw luk ma wieksze turbo a nie pamietam jakie glowice a na zwyklych nie ma sensu sie pchac w takie paliwo z wiekszym turbo . Troche kultuty nie zaszkodzi
Papol pisze:Znaczy co ??? Kurcze mozna na tym smigac normalnym autem ???? 2.7 przyjmuje to paliwo bez przerubek ????
No jak się walnie jeszcze nitrem to można niską 12 słabej nawierzchni na ćwiare pojechać..chociaż prawdopodobnie jak warunki dopiszą w Częstochowie na wyścigach to będzie 11.xx
Na seryjnym silniku i seryjnych turbinach:-)
Papol pisze:Znaczy co ??? Kurcze mozna na tym smigac normalnym autem ???? 2.7 przyjmuje to paliwo bez przerubek ????
No jak się walnie jeszcze nitrem to można niską 12 słabej nawierzchni na ćwiare pojechać..chociaż prawdopodobnie jak warunki dopiszą w Częstochowie na wyścigach to będzie 11.xx
Na seryjnym silniku i seryjnych turbinach:-)
Kurcze... za tydzien w wwa jestem i zaryzykuje ta kowanie... zobaczymy czy to da kopa... a co tam...
SID pisze:Najpierw sprawdzcie czy Wasze pompy i Wtryski są przystosowane do tego paliwa bo po jakimś czasie powiedzą one pa pa
No to się kupi nowe...ty Sid się powinieneś nawet z tego cieszyć bo pompe i wtryski mam od ciebie...
A tak na poważnie, to niby czemu miały by być jakoś specjalnie przygotowywane, mam znajomego który ma golfa 900koni i od klilku lat jeździ na e 85 i nic mu się z tym niedzieje, ma normale pompy bosha i normalne wtryski i nic...
A ja tak czytam i czytam i zastanawiam sie Po Co??:> dla wykresów i kresek?? Inna sprawa ok duże miasta to może i jest możliwość znalezienia tego paliwa na kilku stacjach ale jedz w trasę i bez 2 map ani rusz wiec jak dla mnie kompletny bezsens ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam
Lukfk ok jak starujesz na ćwiartkę to jeszcze do zrozumienia innych przypadków jw
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...