problem szarpie
Jezdzilem na lpg do puki nie wkurzylem sie na to ze ciagle 0.4 bara bylo i moeszanka za uboga ciagle i teraz jezdze na paliwie ale wczoraj bylem jeszcze mapy ustawic z gazu i ustawil na chwile pojezdzilem na gazie okolo 30km i znowu mieszanka za uboga i szarpanie i wylaczylem gaz bo sie mi juz nie chce z nim jeździć.. a pytanie mam gaz b4c reduktor genius max do 324 koni cisnienie ustawione 1800 chyba i wtryski zolte tylko jaki ma byc przewod od butli do reduktora? A co do szarpania to zobacze jak zmienie swiece bo.wydaje mi sie ze to przez to.
No ok dzieki bede myslal nad zmiana tego. A wymienilem świece problem znikl nie szarpie na pb a na lpg nie wiem bo zakrecony kórek :p
[ Dodano: 2014-05-08, 17:48 ]
Buba bylem dzis u gazownika brc i mowilem mu o tym co chce zmienic i mowil mozna dac 2 mieszlaniki te ale wtryskiwaczy nie dam hana bo musza byc brc i pytanie czy dac to robic?:)
[ Dodano: 2014-05-08, 17:48 ]
Buba bylem dzis u gazownika brc i mowilem mu o tym co chce zmienic i mowil mozna dac 2 mieszlaniki te ale wtryskiwaczy nie dam hana bo musza byc brc i pytanie czy dac to robic?:)
tak jak Buba pisze masz cenzura instalację
1. Za mała średnica przewodu z butli. 8 to za mało. sprawdź jaki masz wielozawór w butli bo to też może być "wąskie gardło"
2. Reduktor masz dobry, tylko czy jest sprawny? Zmieniałeś już jego zestaw naprawczy?
3. żółte wtryski BRC to max 45KM/cyl. Piszesz że Twoja S-ka ma 320 KM. Policz ile Ci brakuje - Sporo..
Ten Twój "szpecu" od BRC chyba nie ogarnia do końca. Można to wystroić na Hanach lub Barakudach. U znajomego zmienili właśnie wtryski BRC na Baracudy. Zaznaczyli je jako Keichony (czy jak się je zwie) na kompie, mapy się pokryły i śmigało to to
1. Za mała średnica przewodu z butli. 8 to za mało. sprawdź jaki masz wielozawór w butli bo to też może być "wąskie gardło"
2. Reduktor masz dobry, tylko czy jest sprawny? Zmieniałeś już jego zestaw naprawczy?
3. żółte wtryski BRC to max 45KM/cyl. Piszesz że Twoja S-ka ma 320 KM. Policz ile Ci brakuje - Sporo..
Ten Twój "szpecu" od BRC chyba nie ogarnia do końca. Można to wystroić na Hanach lub Barakudach. U znajomego zmienili właśnie wtryski BRC na Baracudy. Zaznaczyli je jako Keichony (czy jak się je zwie) na kompie, mapy się pokryły i śmigało to to