Oj warto. Ja nie robilem drzwi ale robilismy juz kilka samochodow i roznica kolosalna. Zreszta wygluszenie to podstawa kazdej zabudowy caraudio. Tylko trzeba sie liczyc z dodatkowymi kilogramami
Jachyr pisze:Pany a jak to jest z tym wygluszeniem drzwi?? Warto sie pobawic?? Jedni pisza ze tak inni ze sredni efekt?? Buba ty chyba cos robiłes o ile pamietam?
Tu nie ma pytan nawet.. Kilogramy w sumie nie za wielkie extra... ale efekt murowany...
To chyba sie wezme za to jak będe miał już auto. Chodzi mi o same drzwi więc ile Kg przybedzie 5?? a mi chodzi bardziej o troche wygłuszenie róznych szumów z zewnatrz niż o audio ale wiem ze i to jakos tam ulegnie poprawie. Dziekowa za info.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
pawelosinski83 pisze:3 stówki, 3 piwka i 1 sobota w garażu
Chyba jakoś tanie te wygłuszenie ?
ja kupowałem maty na 4 drzwi do b6 i cena materiału coś w granicach 1000zł
Różnica znaczna była
co to za maty za 300zł ?
Dobra Pany polecta jakies glosniki na przod ktore beda graly lepiej niz Bose.Musze na dnaich nabyc i albo 13 tki albo 16 wlasnie.Z matami nie chce mi sie bawic karva wiec z tym chyba oleje temat.Tylko nie wyskakujcie mi tu z glosnikami typu Morel za 1,5 kola bo takich to nie chce.melomanem nie jestem.Po prostu to ma grac nie gorzej niz Bose.