s4 na rs4

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Jeta

Post autor: Jeta »

Jedno pytanie:tylko po co? Moze lepiej kupic troche drewna i wystrugac lepiej jakas szafke,altanke,lozko... Zapewne tansze a i mozna potem sprzedac z zyskiem... Jezeli kolego placzesz,ze podatek drogowy w uk taki drogi na rsa,to czy przemyslales dobrze koszty przerobek? Insurance tez taki tani nie wyjdzie,zwlaszcza,ze bedziesz musial te wszystkie udziwnienia uwzglednic...
rs4wagon

Post autor: rs4wagon »

Wybacz moja bezczelność ale "po co" to już nie twój problem,po prostu lubię i nic ci do tego,co do ubezpieczenia nie bedzie tak zle,zmian raczej tez nie będę uzwglednial,zalozylem temat aby zapytać co i jak,a nie słuchać twoich porad o szafkach.
bartek75

Post autor: bartek75 »

rs4 wagon: nikt tu nie goni ciebie za pomysłowość czy cokolwiek. tylko razi szeroko rozumiany DRUT za parę zł (specjalnie dziś po mieście polatałem i ustrzeliłem coś, o czym forumowicze piszą):

Obrazek
rs4wagon

Post autor: rs4wagon »

bartek75 pisze:rs4 wagon: nikt tu nie goni ciebie za pomysłowość czy cokolwiek. tylko razi szeroko rozumiany DRUT za parę zł (specjalnie dziś po mieście polatałem i ustrzeliłem coś, o czym forumowicze piszą):

[url=http://img209.imageshack.us/img209/2205/th6y.jpg]Obrazek[/URL]
zeczywiscie bartku szkoda Ski na takie tjuny,ja celuje w orginalne body
Awatar użytkownika
Savo

Post autor: Savo »

Moim skromnym zdaniem szkoda miec s4/rs4 byle bylo na pokaz. Auto jest do zabawy i jazdy a wiec musi byc zdrowe zeby nie zrobic sobie "wstydu" bo zadbana sztuka odwdziecza sie za kazdym razem ! Takie autko musi przynosic frajde i usmiech na twarzy , lepiej kupic cos pewnego i 2 razy sprawdzic przed kupnem. Kupisz auto okazyjne w huk a sie okaze ze nie trzyma cisnienia oleju badz turbiny sa wtsrane badz napinacze grzegala ... I co wtedy ? S4 to lipa ? :-)
Powodzenia lukas
Jeta

Post autor: Jeta »

Fajna ta kalajbara..chyba zmienie wydech w swoim rsie i lotke doloze,a potem moze przerobie na lanosa?
ODPOWIEDZ