s4 na rs4
Jedno pytanie:tylko po co? Moze lepiej kupic troche drewna i wystrugac lepiej jakas szafke,altanke,lozko... Zapewne tansze a i mozna potem sprzedac z zyskiem... Jezeli kolego placzesz,ze podatek drogowy w uk taki drogi na rsa,to czy przemyslales dobrze koszty przerobek? Insurance tez taki tani nie wyjdzie,zwlaszcza,ze bedziesz musial te wszystkie udziwnienia uwzglednic...
zeczywiscie bartku szkoda Ski na takie tjuny,ja celuje w orginalne bodybartek75 pisze:rs4 wagon: nikt tu nie goni ciebie za pomysłowość czy cokolwiek. tylko razi szeroko rozumiany DRUT za parę zł (specjalnie dziś po mieście polatałem i ustrzeliłem coś, o czym forumowicze piszą):
[url=http://img209.imageshack.us/img209/2205/th6y.jpg]Obrazek[/URL]
Moim skromnym zdaniem szkoda miec s4/rs4 byle bylo na pokaz. Auto jest do zabawy i jazdy a wiec musi byc zdrowe zeby nie zrobic sobie "wstydu" bo zadbana sztuka odwdziecza sie za kazdym razem ! Takie autko musi przynosic frajde i usmiech na twarzy , lepiej kupic cos pewnego i 2 razy sprawdzic przed kupnem. Kupisz auto okazyjne w huk a sie okaze ze nie trzyma cisnienia oleju badz turbiny sa wtsrane badz napinacze grzegala ... I co wtedy ? S4 to lipa ? 
Powodzenia lukas

Powodzenia lukas