Nie no Adaś chyba żartujesz, założyłeś te turbiny??
Nie mogę się do Ciebie dobić, dziś dzwoniłem na 3 telefony z 4 jakie mam do Ciebie już mnie nie kochasz??
Sierpien 2012 zapomniales napisac ;) A mowia ze ja sie opierdzielam :)
Adam a powiedz mi czemu nie wjebwszy go miedzy glowy ?
Tak sobie niedzielnie mysle i na pewno ekonomiczniej byloby wrzucic jedna dmuchawke do mnie niz dwie i rozkminiam tez tą opcje :)
Myslalem cos sporego np gt35 + przejscie chamskie z ori kolektorow na nią na jakis przejsciowkach / adapterach a jak by je dusilo to wtedy jakis custom :)
bo moim zdaniem rownoodleglosciowy kolektor jest wazny w wolnossakach. Nie opierdzielam sie tylko nie mam chwili spokoju kazdy cos chce ode mnie . Czysto teoretycznie musze wziac tydzien wolnego i sobie go poskladac.
Spoko jaja sE robie :) Na zdrowy rozum tez wydaje mi sie ze nia ma to jakiegos wielkiego znaczenia. Spytalem tylko czy nie lepiej/łatwiej bylo na srodek
fajne kolektory ale to juz ci mowilem na SR. Powiedz mi jak rozwiazales sprawe podpory turbo? Bo zapewne jakas bedzie bo nie ma opcji iz ten kolektor utrzyma turbo ktore wazy strzelam ok 10-20kg? Musi peknac. A na fotkach takowej nie widac. Wolge mial byc up date panie sportmile
PS wiem iz jedziecie pelna para z autem nika, ale up date obiecales juz na sr hohooo temu(kilka miechow)
Pozdrawiam