Audi Rs3 2.5 T
-
darkangle1
Siemka,
coś tam sie dzieje.
Jakiś czas temu odwiedziłem szamana, a w niedziele byłem na Bemowie gdzie udało się wykręcić czas 12.03 ET. Czuje, że mogłobyć lepiej, więc myśle że 11-tke uda się klepnąć w tym sezonie :)
Pozatym pare dni przed zawodami usunąłem przednią tablice rej. z ciekawości ...
Efekt mnie zaskoczył na tyle, że chyba już nigdy więcej jej nie założe :D :D :D
Mijałem kilkanaście patroli policji, nikt nawet nie spojrzał, więc mam nadzieje, że tak fartownie będzie jeszcze jakiś czas :)
W razie W tablica leży w bagażniku, razem ze śrubokrętem i śrubami, więc zamontowanie jej to będą max 2 minuty ;)

http://www.youtube.com/watch?v=VPDLbDH4 ... e=youtu.be
coś tam sie dzieje.
Jakiś czas temu odwiedziłem szamana, a w niedziele byłem na Bemowie gdzie udało się wykręcić czas 12.03 ET. Czuje, że mogłobyć lepiej, więc myśle że 11-tke uda się klepnąć w tym sezonie :)
Pozatym pare dni przed zawodami usunąłem przednią tablice rej. z ciekawości ...
Efekt mnie zaskoczył na tyle, że chyba już nigdy więcej jej nie założe :D :D :D
Mijałem kilkanaście patroli policji, nikt nawet nie spojrzał, więc mam nadzieje, że tak fartownie będzie jeszcze jakiś czas :)
W razie W tablica leży w bagażniku, razem ze śrubokrętem i śrubami, więc zamontowanie jej to będą max 2 minuty ;)
http://www.youtube.com/watch?v=VPDLbDH4 ... e=youtu.be
Audi Rs3 8P
Audi A4 Avant B6 1.8TQ
Audi A4 Avant B6 1.8TQ
-
darkangle1
Nie do końca, ponieważ jeżdże na trybie manualnym.Jacars4 pisze:Muszę przyznać ,że Twoje auto na żywo wygląda super. Wątpiłem ,że jedzie tak dobrze, a tu niespodzianka. Gratuluje wyniku. Dzięki dsg czasy pewnie stałe i bezbłedne.
Jak nie przerzuce biegu, to ciągnie po odcięciu i nie przerzuci biegu.
Np. w pierwszym przejeździe nie weszła mi dwójka i zrobiłem 12.2 :D
Audi Rs3 8P
Audi A4 Avant B6 1.8TQ
Audi A4 Avant B6 1.8TQ