Audi s4
Fly widocznie slabo uwazasz ....... chyba rekordem naszym na k04 jest 508 koni i 646 Nm ..... prosze viewtopic.php?t=694 
Dobrze bylo by zabrac 1dno auto w ten sam dzien z tym samym paliwem na 3 rozne hamownie i porownac wszystkie wykresy, 2 podobne wyniki wylonia hamownie ktore sa najbardziej wiarygodne.
Bo bylo by nie milo gdyby auto majace 350 koni na papierku dostanie baty od auta ktore ma ich 330. Wiem ze mozna zgonic na kierownika,sprzeglo , zle zmiany biegow ale to mozna zniwelowac iloscia startow.
Bo bylo by nie milo gdyby auto majace 350 koni na papierku dostanie baty od auta ktore ma ich 330. Wiem ze mozna zgonic na kierownika,sprzeglo , zle zmiany biegow ale to mozna zniwelowac iloscia startow.
a niby po co mam to robic i zabierac auta ? Wszystki podaja i sa mierzone na RL i na spotach .... ja nie musze nikomu nic udawadniac nie ma dla mnie takiej potrzeby. Jesli chodzi o pomiary i sprawdzanie to auto np z vtg zawsze dysponuja wieksza moca niz u nas a porownywalismy 3 auta z Dominikiem z ecu i wychodzilo podobnie . Dla zobrazowania gtr z moca od nas 610 koni robi 0-100 3.0 100-200 6.6 z pelnym bakiem , porsche turbo 550 hp 1/4 11.2 100-200 7.6 przy mocy 616 100-200 6.9 a moc takze byla podwazana w rs 508 koni i sprawdzane z Piotrka eresem i nasz wygral ....jak sie okazalo cos niedomagalo bo Piotrka rs u nas na hamowni wyplul 470 a mial miec takze 500 tak wiec nie podnoscie mi cisnienia na noc takimi bzdurami .
To raczej hamownia Mastersa jest pogromcą mitów kiedy auta przyjeżdżają i maja mieć 20-30% wiecej mocy, a potem właściciele jadą wkurwieni, bo na innych wypluwa wiecej
i na fb ładniej bedzie wyglądać
tyle ze potem na spotach wkurwiają się jeszcze bardziej, bo dostają wpierdol od słabszych
Teraz wynikami z Hamowni to można sobie pomachać w dobie RL i ustawek.
Teraz wynikami z Hamowni to można sobie pomachać w dobie RL i ustawek.
20-30%, to co te s4 będzie miało na innej hamowni 560-600ps? Panowie, nie popadajmy w paranoję! oczywiście tym samym, nie twierdzę że to auto nie ma tych 470ps bo zapewne ma.
dawno nie czytałem nic tak głupiego :) każdy stroi na swojej hamownii i oczywiście nie będzie tego weryfikował na innej, bo po co?Papol pisze:Dobrze bylo by zabrac 1dno auto w ten sam dzien z tym samym paliwem na 3 rozne hamownie i porownac wszystkie wykresy, 2 podobne wyniki wylonia hamownie ktore sa najbardziej wiarygodne.
Michal madre slowa ...... oczywiscie jak ktos chce sprawdzic swoje konie to sluze pomoca wiec oficjalnie macie u nas pomiar gratis w celu zweryfikowania swoich koni . Warunek jeden aktualny wykres z logiem boostu i zaplonu. Ktos chetny ?
p.s Nik wyszedl ode mnie najebany jak przecinak dlatego pewnie pomylil konie z procentami ..... a zapewne pisal z samochodu bo to jakos taka godzina byla
p.s Nik wyszedl ode mnie najebany jak przecinak dlatego pewnie pomylil konie z procentami ..... a zapewne pisal z samochodu bo to jakos taka godzina byla