gtr altechno 800 + vs rs6 800 +
Zgodze się z buba Na wyścigach na 1/4  na Wilczych Laskach prawie 60-latek ciśnie gtr-a i wygrywa za każdym razem. Wiem że skrzynia z gtr-a jest super, że łopatki itd  ale gdzie tu rywalizacja skoro nawet dziecko by wygrało. Jednak wyścigi aut w manualach są bardziej emocjonujące jak dla mnie.

Czyń lub Giń

roznica jest tylko jedna to juz nie szybki kierowca - a bogaty kierowca nic wiecej :)
a ze fura dużo szybsza to jasna sprawa :)
tyle że jak by małpe tam wsadził i kazał gaz cisnąc zrobi taki sam czas
ja tam wole sobie pomieszać bo wiem ze na taki czy inny czas miałem wpływ i tyle - co kto lubi

a ze fura dużo szybsza to jasna sprawa :)
tyle że jak by małpe tam wsadził i kazał gaz cisnąc zrobi taki sam czas

ja tam wole sobie pomieszać bo wiem ze na taki czy inny czas miałem wpływ i tyle - co kto lubi

sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)

Adam spór o nic w zasadzie - nie mów że łatwiej manualem dojść do wprawy jak takim GTR'em. 
Ja tam każdemu dobrze życzę i chce żeby ludziska robili jak najlepsze czasy, ale dla mnie wiecej warte jest 12.4 400 konną S4 jak 10.68 takim GTR'em. I nie mam nawet takich marzeń bo mnie nigdy nie będzie stać na niego (chyba że bym sprzedał dom to bym sobie dwa kupił ale mam inne priorytety w życiu). Dużo frajdy z upalania życzę i jak najmniej awarii.

Ja tam każdemu dobrze życzę i chce żeby ludziska robili jak najlepsze czasy, ale dla mnie wiecej warte jest 12.4 400 konną S4 jak 10.68 takim GTR'em. I nie mam nawet takich marzeń bo mnie nigdy nie będzie stać na niego (chyba że bym sprzedał dom to bym sobie dwa kupił ale mam inne priorytety w życiu). Dużo frajdy z upalania życzę i jak najmniej awarii.

sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)

czytaj na plus
   czytaj na plus