No no niezle . To jedno z najladniejszych rs4 jakie widzialem. Pytanie o zawieszenie . Czy to poprostu bilstein z zerkopolu bo tam o ile dobrze wiem mozna zbudowac amortyzator pod siebie ?. Temat sprzegla nie poruszam ale moja wiedza ze jest taka ze sid zamowil nowe sprzeglo z de. Rns-e juz bylo . Wydech to mozna bylo sie wysilic troszke bardziej w budowie koncowek tym bardziej ze za duzo wystaja jak na moj gust, ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje. Bardz fajnie ze kolejne mocne i doinwestowane auto bedzie latac. Pozdr.
p.s Maciek pisze sie intercooler chyba ze miales pisac interkiller
Nie jest to zawieszenie z zerkopolu. Sid sobie zamówił takie same sprzegło z niemiec ale juz po tym jak nasze było zbudowane uznał ze załatwi sobie taniej komplet. Jego zabawki i kasa.A wydech taki sobie zazyczył Piotrek. Kiler to bedzie jak wystroimy.
rns-e było tylko był problem z podłączeniem a tu ustąpił przy okazji tego projektu, dlatego też o tym bubelku wspomnieliśmy, bez urazy dla posiadaczy. Tak czy tak dzięki za dobre słowo. Zdrówka.
Za mocnego strojenia nie było ZA GORACO w dolocie 45.5st to lekka przesada na meczenie auta narazie zestrojone na lajcie 1.0bar.Strojenie będziemy kontynułować niedługim czasie.
45.5 stopnia w dolocie ziom to trzeba sie cieszyc gdy temp zew to 34 +. Tzn ze cooler dziala ! Dlatego nie rozumiem stwierdzenia nie meczyc auta oraz zetrojone na lajcie.
Przepraszam zle napisałem chodziło mi o dolot powietrza wpadajacego do filtra.Tyle robiło nam sie na hali juz nie wspomne o spoconych chłopakach w aucie po których płyna pot bo klimy nie nabilismy.Nie sa to dobre warunki do strojenia co innego dzis :evil:A i tak wynik wyszedł dobry na panujace warunki