czekałem na tą niby super dziewczynę...
brudna szyba ("zimny łokieć" to mam nadzieje taka stylizacja była) ubita jak cholera tylna felga, dwa razy motyw z odpalaniem avc (drugi już nie ma żadnego efektu) początek muzyki i wycia jak z bliskiego wschodu (jak w innych filmach tego typu nawet robionych przez Adrenaline) wiem może się czepiam z rana przy jedzeniu płatków ale po takich zapowiedziach czekałem na jakiś "bombshell" jak to mówi Clarkson
ale oczywiście mi się podobało i fura podaje ślicznie
i zeby nie było ze złośliwie itd pisze tylko o zwróceniu uwagi na szczegóły bo mam nadzieje że zrobicie coś podobnego z V10 i zeby przyjęty od góry szablon nie zniszczył ogromu pracy (o kasie nie piszę bo to ma być fun a to jest nieprzeliczalne) włożonej w ten projekt
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
oj była ładniejsze niż niejeden "cukiereczek" i "perełka" samokrytyka tak ale bez przesady Nik może bede w styczniu na strojeniu w wawie to zobaczysz co to znaczy pasztet
Ostatnio zmieniony 2011-12-11, 12:48 przez bracus, łącznie zmieniany 1 raz.
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Ale na poważnie, to auto miało być bardzo szybkie, jednak stylistycznie było byle jakie. Mój styl to szeroka fura, zglebiona z wielkim kołem i gustownymi dodatkami. W S4 olałem to na rzecz mocy. Mam nadzieje ze kolejny projekt, choć zdecydowanie większy ulep, bo bedą garby, wloty i wyloty, to jednak będzie ładniejszy :)
[ Dodano: 2011-12-11, 12:44 ]
Ten styl co mają niektóre grube fury z VAG Iventu najbardziej są mi bliskie, a jak do tego dorzucimy moc - No to miód malina ;)
Ja tak jak napisalem wczesniej - zazdroszcze ci takiej produkcji o Twojej ex furmance , moze kiedys ktos nakreci podobny film o moim ulepie Zajebista pamiatka a w takim wykonaniu ukreca suty
Jezeli uda nam sie skonczyc samochod do przyszlego sezonu to pojawimy sie nim w Sportmile z GTO , Adas z Nikiem zorganizuja jakiegos spota i bedzie fajnie