S4 By Jachyr

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
Rydel

Post autor: Rydel »

a same odbłyśniki ile jeżeli można wiedzieć?
Andrzej
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

Rydel pisze:a same odbłyśniki ile jeżeli można wiedzieć?
100-150
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
Rydel

dzięki Jachyr ;-)
Andrzej
Awatar użytkownika
Jachyr

Spoko Rydel. Mimo że miałem to zrobić w przyszłym roku to Właśnie odebrałem koła z Malowania :-) Wyszły mega.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 2016-04-05, 23:17 przez Jachyr, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
arti@R1

Post autor: arti@R1 »

Kolorek fajny, teraz pozostaje czekac do wiosny... ;-)
Awatar użytkownika
Rydel

idealny kolor, właśnie to samo miałem zamiar zrobić ze swoimi OZami :-D Malowałeś w PL? Ja robiłem póki co bardzo małe rozeznanie i zastanawiam się gdzie to zrobić w przyszłości. Widzę że w Wwa oferują piaskowanie i potem proszkowe malowanie, a jakoś w Łodzi nie wspominają o piaskowaniu.
Andrzej
Awatar użytkownika
Jachyr

Chyba ostatnie zdjęcie najlepiej oddaje kolor, ale na żywo jeszcze inaczej bo jest tam dodatek znikomej ilości złoto-czerwonej perły i dopiero w słońcu jest pełny efekt. Tak robiłem w kraju mam znajomka który się tym zajmuje najpierw, piaskowanie i potem malowanie. Ogółem jestem zadowolony :-)
bartek75

Post autor: bartek75 »

foty aż tną po oczach!! zajebiste koło, kolor i będzie leżeć do budy jak dobrze skrojony gajer!! :-)
Awatar użytkownika
Source

Post autor: Source »

Miażdżą suty widziałbym tutaj czerwone dekielki ze złotym napisem jak w BBS'ach. 8-)
Awatar użytkownika
Jachyr

bartek75 pisze:foty aż tną po oczach!! zajebiste koło, kolor i będzie leżeć do budy jak dobrze skrojony gajer!! :-)
Nie maja wyjscia Bartek ;-)

Source moze i tak ale zostaje ori Carbon :-)
Awatar użytkownika
Rydel

jak chcesz to przyszły mi już naklejki na dekielki za całe 6 ojro i mogę ci dać linka do gościa w Portugalii. Sprzedaje różne konfiguracje do OZ i to fajna alternatywa na oryginalne dekielki bez wydawania kasy. Już jedną naklejałem do siebie i bardzo fajnie wygląda, jakość elegancka, ta sama folia co idzie na karoserię. Jedyne co to nie mam zdjęcia bo musiałem zedrzeć naklejkę i jakoś zeszlifuję korozję z dekielka bo ma już parchy. Dodam fotkę jak zrobię.
Na grafit też jest dopasowany kolor OZ ciemniejszy od srebrnego.
Obrazek
bilder kostenlos
ja będę celował w coś takiego kiedyś bo dla mnie jest perfekt :-D
Andrzej
Awatar użytkownika
Jachyr

Rydel pisze:jak chcesz to przyszły mi już naklejki na dekielki za całe 6 ojro i mogę ci dać linka do gościa w Portugalii. Sprzedaje różne konfiguracje do OZ i to fajna alternatywa na oryginalne dekielki bez wydawania kasy. Już jedną naklejałem do siebie i bardzo fajnie wygląda, jakość elegancka, ta sama folia co idzie na karoserię. Jedyne co to nie mam zdjęcia bo musiałem zedrzeć naklejkę i jakoś zeszlifuję korozję z dekielka bo ma już parchy. Dodam fotkę jak zrobię.
Na grafit też jest dopasowany kolor OZ ciemniejszy od srebrnego.
[url=http://s28.postimg.org/3z8e8mk3h/OZs.jpg]Obrazek[/url]
bilder kostenlos
ja będę celował w coś takiego kiedyś bo dla mnie jest perfekt :-D
Mozesz podeslac link zobacze co tam ma w ofercie, choc carbon ktory jest mi sie akutat podoba z tym kolorem ktory wyszedl.
Awatar użytkownika
Rydel

http://decals4wheels.com/

przesyłka darmowa i jest 5 w zestawie :->
Andrzej
Awatar użytkownika
Jachyr

Wrociłem dzis do domu i mialem chwile to poskladalem lampy i pare pierdolek od Nosba dzieki wielkie nosb wsio doszlo cale i pasi. Jedyna załamka to lamy... Narazie nie chce z gory robic zlej opini qwerty-emu bo moze zeszla jakas pomylka ale to dowiem sie jutro jak zadzwonie, puki co nie jestem zadowolony mial byc bix nie jest i Nie dziala regulacja swiatel gora-dol...
Bieniek

Post autor: Bieniek »

No co Ty???
Moje juz tez na aucie i jest poezja. Znam kilkadziesiąt osób co maja lampy od grzecha i jest ok.
Co jest?
ODPOWIEDZ