Audi Rs3 2.5 T
Siemka,
od zakupu noszę się z zamiarem przyciemnienia szyb.
Po 3 latach jestem już dość mocno zdeterminowany i chcę na pewno przyciemnić szyby, ale rodzi się pewien problem.
Jak to zrobić ?
1. Wszystkie - ale lekko
2. Wszystkie - ale mocno
3. Tylko tylne - ale lekko
4. Tylko tylne - ale mocno
???
Powiem tak : dla dobrego efektu wizualnego, jestem w stanie częściej się spotykać z niebieskimi 

Poniżej fotka Rs3 z boku - może ktoś ma zdolności malowania w paintcie ? 

od zakupu noszę się z zamiarem przyciemnienia szyb.
Po 3 latach jestem już dość mocno zdeterminowany i chcę na pewno przyciemnić szyby, ale rodzi się pewien problem.
Jak to zrobić ?
1. Wszystkie - ale lekko
2. Wszystkie - ale mocno
3. Tylko tylne - ale lekko
4. Tylko tylne - ale mocno
???
Powiem tak : dla dobrego efektu wizualnego, jestem w stanie częściej się spotykać z niebieskimi

Poniżej fotka Rs3 z boku - może ktoś ma zdolności malowania w paintcie ?

Audi Rs3 8P
Audi A4 Avant B6 1.8TQ

Audi A4 Avant B6 1.8TQ
Skoro jesteś w stanie się spotykać z niebieskimi to wszystkie ale lekko   

tak tylko aby zabarwić szyby na czarno.
Przy wszystkich szybach będzie to super wyglądać.
Możesz tylna szybę ewentualnie kilka tonów ciemniejszą.
Gdzieś widziałem auto z przyciemnioną tylko tylną szybą i już był efekt ciemniejszych szyb

tak tylko aby zabarwić szyby na czarno.
Przy wszystkich szybach będzie to super wyglądać.
Możesz tylna szybę ewentualnie kilka tonów ciemniejszą.
Gdzieś widziałem auto z przyciemnioną tylko tylną szybą i już był efekt ciemniejszych szyb
Szupszyk napisz do Jacars4 i pogadaj doradzi ci tak ze bedziesz na 100% zadowolony. Ja mialem troche inna koncepcje na Eske ale Jacek powiedzial ze lepiej bedzie wygladalo jak jest ze tyl mocniej a przod mniej i w takim a nie innym odcieniu i jest petarda.

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...

- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
jak przyciemnisz nawet lekko tył to efekt będzie taki że nawet przednie szyby będą lekko przyciemnione wyglądać
zasada na dobrze wygladające auto i praktyczne dla kierowcy jest :
- tył lekko
- tylna klapa ciemniej, coś między średnią a lekką folią (widzisz w wstecznym jeszcze wszystko)
ja mam zawsze wszystkie auta przyciemnione, lubię jak nikt mi do środka co przeworze nie zagląda a przy okazji auto lepiej wygląda

zasada na dobrze wygladające auto i praktyczne dla kierowcy jest :
- tył lekko
- tylna klapa ciemniej, coś między średnią a lekką folią (widzisz w wstecznym jeszcze wszystko)
ja mam zawsze wszystkie auta przyciemnione, lubię jak nikt mi do środka co przeworze nie zagląda a przy okazji auto lepiej wygląda
Szupryk zapraszam do mojej galerii na pewno coś tam znajdziesz , z ja Ci dobiore coś ładnego. www.auto-hit.eu.  lub facebook . Tam jest mnóstwo ściemnionych audi z rodziny RS.  Cenka też forumowa.

Tam na fotkach jest rs4 b7 i szyby przyciemnione folią : alpha plus 35.   Super to wygląda
  Super to wygląda
Albo to : https://www.facebook.com/63820303956017 ... =3&theater

Super to wygląda
  Super to wyglądaAlbo to : https://www.facebook.com/63820303956017 ... =3&theater