a4 b5 2.7 BiT Brzydkie Kaczątko - lepione w szopie :D
nie mogłem juz tak tylko patrzec na bude i silnik odzdielnie i w niedziela zapdła ostateczna deczyja , że składam auto na turbo po regeneracji  aby zime przelatac bo już miałem dośc diesla w weekendy   a po zimie auto zacznie dopiero cieszyć w pełni
 a po zimie auto zacznie dopiero cieszyć w pełni  
Założyłem zwykłe zawieszenie i mam allroada . załamka tak to jest jak człowiek w gorącej wodzie kąpany jak to mówią
  tak to jest jak człowiek w gorącej wodzie kąpany jak to mówią   

kusi mnie żeby dp owinąc bandażami co by jak najmniej ciepła było :D po ostatnich wydarzeniach

Założyłem zwykłe zawieszenie i mam allroada . załamka
 kusi mnie żeby dp owinąc bandażami co by jak najmniej ciepła było :D po ostatnich wydarzeniach
Coś się święci   

buda stoi goła z drzwiami środek cały wybebeszony i robie tak żeby wszystko było idealnie
i przygotowane na dalsze działania wiosną
po niedzieli wpadną hybrydy uruchomi sie przestroi i silnik idzie do przejżenia i wszystko co będzie postaram sie przed zimą ogarnąc żeby w zime nic mnie nie zaskoczyło
A wiosną zacznie sie zabawa

buda stoi goła z drzwiami środek cały wybebeszony i robie tak żeby wszystko było idealnie
po niedzieli wpadną hybrydy uruchomi sie przestroi i silnik idzie do przejżenia i wszystko co będzie postaram sie przed zimą ogarnąc żeby w zime nic mnie nie zaskoczyło

luk448 pisze:Wojt3q, jestem ZA :)bo napewno nie raz z chłopakami zawitamy pod Real w Jankach zeby polatać bokami

[ Dodano: 2014-09-02, 12:04 ]
super :)Wojt3q pisze:Coś się święci
w środku troche sie grzebie,  w końcu troche czasu udaje się znaleźć wieczorami   

A tu przygotowałem poczatek starych DP pod wyspawanie nowych i zastanawiam sie czy dla okolic 400 koni puścić 2x 2.5 czy 2x 2.75

autko musi być odpalone do niedzieli :D
A później będzie sie działo więcej bo do końca miesiąca chce zaadoptować nowy budynek pod warsztat i będzie gdzie w zime spędzac miło czas z kolegami 

[ Dodano: 2014-09-03, 15:31 ]
Przyszły Hybrydy od SIDa i trzeba się ostro wziać za robote :D

[ Dodano: 2014-09-03, 20:08 ]
i w końcu wziałem sie za robote porzadnie na zdjeciu jeszcze wiazka na podłodze jest

ale już jest wywalona :D

no i mam nadziej że wyrobie sie na piatek sobote złożyć i odpalić tego cudaka :D
jutro z rana polutuje i do wieczora instalacja i środek powinny być złozone
a w piatek silnik sie złozy i postaram sie umyc jak lenia nie złapie i wleci do budy :D

A tu przygotowałem poczatek starych DP pod wyspawanie nowych i zastanawiam sie czy dla okolic 400 koni puścić 2x 2.5 czy 2x 2.75

autko musi być odpalone do niedzieli :D
A później będzie sie działo więcej bo do końca miesiąca chce zaadoptować nowy budynek pod warsztat i będzie gdzie w zime spędzac miło czas z kolegami

[ Dodano: 2014-09-03, 15:31 ]
Przyszły Hybrydy od SIDa i trzeba się ostro wziać za robote :D

[ Dodano: 2014-09-03, 20:08 ]
i w końcu wziałem sie za robote porzadnie na zdjeciu jeszcze wiazka na podłodze jest

ale już jest wywalona :D

no i mam nadziej że wyrobie sie na piatek sobote złożyć i odpalić tego cudaka :D
jutro z rana polutuje i do wieczora instalacja i środek powinny być złozone
a w piatek silnik sie złozy i postaram sie umyc jak lenia nie złapie i wleci do budy :D
- 
				grzesiek1985