No więc tak jak pisałem ja jestem, bo auto jak na razie śmiga :) Więc gdyby były jakieś propozycje zbiorowego wjazdu na zlot to jestem otwarty na propozycję , a jak nikt nie będzie chętny to jadę rano i tyle :)
Ja również jadę z rana, można się przed ogrodzeniem zebrać o którejś tam ustalonej godzinie a później razem wjechać, ustawić. Bo tak po wjeździe odnaleźć się nie będzie takie łatwe tyle tych "es-lajnów" się narobiło;) Nawet późniejsze osoby dojeżdżające będą widziały parę S/RS to skojarzą forum.
Można i tak zrobić , jak się wypowie więcej chętnych to ustalimy jakąs godzinkę , bo potem to podejrzewam że jak zaczną wpuszczać auta to kolejność i porządek wjazdu będzie przypadkowy , a warunki na torze nie sprzyjają teraz na jakikolwiek ład , ogólnie gruz i doły zrobiło się miej miejsca do zaparkowania. Mam jeszcze nadzieje że pogoda dopisze ale na to to już nikt wpływu nie ma.
Panowie, zapraszamy na piątkowe spotkanie motoryzacyjne " Moto Meeting " które odbędzie się w warsztacie GT Auto Serwis Lublin ul.Choiny 57 A o godzinie 18:00 wszystkie informacje dostępne są na profilu: https://www.facebook.com/events/1494792 ... 5/?fref=ts