Papol pisze:Ja ja mialem taka kiedys i sie rozwiadlem miedzy innymi tez przez auto.. teraz jest lepszy model i nie ma problemow...
+1
[ Dodano: 2014-10-21, 21:34 ]
Dziś ostatecznie dowiedziałęm sie ze nie ma opcji na przejscie przegladu wiec auto zostało wyrejestrowane z Be i rejestruje w kraju Z racji ze musiałem zdać tablice i auto bedzie stało a będę na 1-go listopada w PL, to postanowiłęm posciągać co nieco i przy okazji zrobic małę porządki pod maska. Lampy sa w bdb stanie więc nie bede kupować nowych i jada na regeneracje odbłysników. Przy okazji ogarnałem halogeny.
Ostatnio zmieniony 2016-04-06, 20:20 przez Jachyr, łącznie zmieniany 3 razy.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
buba pisze:Po regeneracji swieca duzo lepiej ale bixenon powoduje ze zwierzeta w lesie mysla ze juz jest dzien. Jak dlubiesz to zastanow sie nad tym
W sumie auto i tak bedzie na Pl zarejestrowane wiec z przegladami problemu nie powinno byc,a o tym nie pomyslalem. U kogo jeszcze nie wiem szukalem kogos konkretnego i tak znalazlem:
http://www.tmcmc.pl chyba ze mozecie kogos polecic?? Bieniek jest ktos w 3 city ktory ogarnia i by sie podjal zrobic bixa??:> najlepiej w terminie do przyszlego tygodnia..
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
buba pisze:Wszystko zostaje. Mozesz sie jedynie pokusic o swiatla do jazdy dziennej w miejscu drogowych. Wtedy trzeba dwa kabelki zmienic.
Ja robilem sam. W moim temacie masz fotki z prac i efekty. Do b5 najlepiej pasuja z a6c6. Zreszta qwerty ci ogarnie
Dzwonilem wlasnie, wszystko uzgodnione bedzie Bix. Widzialem u Ciebie w temacie jakis czas temu efekt naprawde mega. Cos czuje ze bede palił komary z metra... dziekowa
Ostatnio zmieniony 2014-10-23, 18:07 przez Jachyr, łącznie zmieniany 1 raz.