Dyskusja dziwna musisz się liczyć ze średnim spalaniem na poziomie 11-12 litrów przy emeryckiej jeździe.
60-70 za 100km mi wychodzi około jak się nie wygłupiam jak jest but to spalisz 2-3 razy więcej i tyle. Chcesz oszczędnie kup 1.9tdi i w ośce i lekkim nadwoziu.
ale w A6 chyba jest wiekszy, 80l wydaje mi sie, ale moge sie mylic, czyli pewnie wlejesz 76, moze ciut wiecej, czyli starczy Ci na 700-800km przy emeryckiej jezdzie
quadysz pisze:ale w A6 chyba jest wiekszy, 80l wydaje mi sie, ale moge sie mylic, czyli pewnie wlejesz 76, moze ciut wiecej, czyli starczy Ci na 700-800km przy emeryckiej jezdzie
quadysz pisze:ale w A6 chyba jest wiekszy, 80l wydaje mi sie, ale moge sie mylic, czyli pewnie wlejesz 76, moze ciut wiecej, czyli starczy Ci na 700-800km przy emeryckiej jezdzie
klekotem tyle nie zrobisz
hyhyhy raz mi sie udalo jadac jak mnich z klasztoru szaolin operujac pedalem gazu za pomoca tylko sily woli, jadac po autostradzie i kawalek miasta, uzyskac 9,5l/100km :D ale sie da :D
[ Dodano: 2013-10-18, 15:01 ]
Bucik pisze:sahipp kup w końcu jakiś samochód i będziemy w tedy się sprzeczać :)
sahipp pisze:Teraz to ja muszę dobrego gazownika teraz wyczaić, bo na samej benzynie to bym zbankrutował
kurw.a pierw auto kup chłopie, tak jak już ktoś napisał 6 stron wstecz odnośnie tego tematu że zaczynasz od dupy strony.
Co do spalania ja miałem 8,3 jadąc z Gorzowa do Złotoryji ale ani razu powyżej 2 tys tz prócz wyprzedeń więc się da. Spalanie często zależy od auta i jego kondycji.
Spalanie to ja mówię to wiem jak wygląda... Z tego co wiem to w mieście trzeba liczyć te 16 - 18 lpg bez szaleństw przy normalnej jeździe... Chodź podobną są ludzie co potrafią do 9 pb zejść ale nie chce mi się w to wierzyć osobiście...
A co do gazownika na hutniczej tak wiem że tam jest ale on nie ma hamowni a czytałem o 2.7 że chcąc założyć tam gaz i aby to wszystko dobrze grało to należy to stroić z hamownią...