Lublin Spot S/RS

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Steri

Post autor: Steri »

Popieram :)
Pan_Stefan

Post autor: Pan_Stefan »

ArchitekT

Post autor: ArchitekT »

Za spotem jestem a co do Motycza pewnie kupa bo nie bedzie sniegu - szkoda, wielka szkoda.
urban
Kontakt:

Post autor: urban »

https://www.facebook.com/PierwszyRajdMo ... ream_ref=5
Pierwszy Rajd Motyczański pisze:UWAGA UWAGA!!!

Jesteśmy bardzo zadowoleni, że idea naszego Rajdu tak dobrze przyjęła się w lubelskim środowisku pasjonatów motoryzacji. Bardzo dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa, które dodają i będą nam jeszcze dodawać otuchy w trakcie organizacji całego przedsięwzięcia. Niestety pomysł organizacji Rajdu nie został dobrze przyjęty przez niezmotoryzowanych mieszkańców gminy Konopnica, od których otrzymaliśmy wiele skarg, gróźb protestów i bojkotów, a nawet petycję o odwołanie Rajdu z powodu... zakłócania spokoju. Pojawiły się głosy, a raczej krzyki, na temat zatarasowania dróg maszynami rolniczymi i pozwami o bezprawne korzystanie z drogi przeznaczonej "tylko" dla mieszkańców. Jeżeli powiedzieliśmy "A" to powiemy również "B", a nawet "C". Otóż 16 lutego 2014 roku impreza się odbędzie, jednak na Torze Lublin. Będziemy zbierać wtedy podpisy pod własną petycją, o udostępnienie 2,5 kilometra mało uczęszczanych szutrowych dróg w Motyczu, w celu zorganizowania Rajdu z prawdziwego zdarzenia. Serdecznie zapraszamy wszystkich 16. lutego na Tor Lublin w celu podpisania petycji oraz na specjalne zawody w charakterze rally sprintu, jako prolog Pierwszego Rajdu Motyczańskiego. Zasady zawodów pozostają niezmienione, na zwycięzców ze wszystkich klas czekają motoryzacyjne nagrody!

Możecie być pewni, że staniemy na uszach aby Rajd doszedł do skutku!

Więcej szczegółów dowiecie sie z dzisiejszej audycji MotoCentrum o 18.
Pan_Stefan

No tego nie widziałem to znaczy, że trzeba jechać 16 lutego na tor Lublin i walczyć o rajd...
Awatar użytkownika
killerwik

Post autor: killerwik »

taaaaa, szczegolnie ze tor tez juz w polowie zlikwidowany, a za pare miesiecy beda staly bloki takze mozna se walczyc na PS3 w jakąś gre conajwyzej..........
Pan_Stefan

killerwik, "Serdecznie zapraszamy wszystkich 16. lutego na Tor Lublin w celu podpisania petycji oraz na specjalne zawody w charakterze rally sprintu, jako prolog Pierwszego Rajdu Motyczańskiego" Tor Lublin faktycznie już jest przesądzony ale cała nadzieja w polskiej wsi :-D
Awatar użytkownika
killerwik

Post autor: killerwik »

wiem wiem, ale ja juz chodzilem i udzielalem sie przy petycjach o torze i tgak nic to nie dalo, bo w tym panstwie jak ktos ma interes to petycje se mozna wsadzic głeboko.......... jest kasa , jest władza...
JOHNyAUDI

Post autor: JOHNyAUDI »

To kiedy jakies spotknie? Mozna przywitac wiosne pod znakiem S/RS.
Tomek

Post autor: Tomek »

Jestem nowy na forum, bo dopiero kupiłem auto i na dodatek jeszcze muszę je poskładać , ale jak się coś będzie działo a ja będę już mobilny to postaram się zagościć na jakimś spotkaniu. będę śledził temat.
Qbik
Kontakt:

Post autor: Qbik »

no to witajmy wiosnę ;) tylko ciut wczesniel info a nie z dnia na dzien ;)
Steri

jestem za :)
JOHNyAUDI

Post autor: JOHNyAUDI »

To zastanówcie się czy wolicie na tygodniu, czy weekend. Dajcie kilka propozycji i będziemy się ustawiać.
Pan_Stefan

Można by się tak zgadać 23 marca na rozpoczęciu sezonu jak się w ogóle ktoś wybiera, ustawić sporty obok siebie?
Obrazek
Steri

Dobry pomysł :)
ODPOWIEDZ