pet3r wita
pet3r wita
ups, napisałem posta przed przywitaniem ale już się poprawiam.
Piotrek, lat 24, Kalisz.
przygodę zaczynałem od A4 2.6q (kupiłem tydzień po zrobieniu prawka :) ), potem było A4 1.8T 180KM, oczywiście q, potem S8 D2 w manualu. po sprzedaży S8 zdradziłem markę z Beemką - 320d 136KM (silnik pomyłka). E46 niedawno sprzedałem i zrobiłem krok "w tył" - E36 320i (w porównaniu do 2.0d z E46 to silnik poezja). w planach mam powrót do Audi, ale kaska nie pozwala :) jak już pozwoli, zakupię sobie S8 D2 w manualu lub S4 B5.
poza autami w parku maszynowym przez chwilę stała Honda Hornet 600, ale się popsuła bo chłopaczek wymusił pierwszeństwo. w tym roku obok E36 też na 100% stanie HH 600 :)
na forum zarejestrowałem się żeby poczytać temat Nikolasa i przy okazji pomarzyć o jakimś zdrowym 2.7BiT :)
pozdrawiam
pet3r

Piotrek, lat 24, Kalisz.
przygodę zaczynałem od A4 2.6q (kupiłem tydzień po zrobieniu prawka :) ), potem było A4 1.8T 180KM, oczywiście q, potem S8 D2 w manualu. po sprzedaży S8 zdradziłem markę z Beemką - 320d 136KM (silnik pomyłka). E46 niedawno sprzedałem i zrobiłem krok "w tył" - E36 320i (w porównaniu do 2.0d z E46 to silnik poezja). w planach mam powrót do Audi, ale kaska nie pozwala :) jak już pozwoli, zakupię sobie S8 D2 w manualu lub S4 B5.
poza autami w parku maszynowym przez chwilę stała Honda Hornet 600, ale się popsuła bo chłopaczek wymusił pierwszeństwo. w tym roku obok E36 też na 100% stanie HH 600 :)
na forum zarejestrowałem się żeby poczytać temat Nikolasa i przy okazji pomarzyć o jakimś zdrowym 2.7BiT :)
pozdrawiam
pet3r
deSigner - no niby się nie wchodzi, ale nie mam zamiaru odkupować auta od obecnego właściciela :) chociaż sztukę miałem mega-ładną i zadbaną, dlatego i takie myśli przechodziły mi przez głowę :) akurat polifta chciałbym kiedyś kupić bo miałem przedlifta i brakowało mi przede wszystkim większego ryja (grill, lampy :) )
Nikolas - jest z milion osób, którym potencjalnie mógłbyś to powiedzieć ale nie wiedzą, że w PL taki potwór się rodzi z jednej strony to dobrze, z drugiej może wartoby rozprzestrzenić projekt na zagramanicznych forach?
 z jednej strony to dobrze, z drugiej może wartoby rozprzestrzenić projekt na zagramanicznych forach?
Tom4s i CoLo dzięki za przywitanie :)

Nikolas - jest z milion osób, którym potencjalnie mógłbyś to powiedzieć ale nie wiedzą, że w PL taki potwór się rodzi
 z jednej strony to dobrze, z drugiej może wartoby rozprzestrzenić projekt na zagramanicznych forach?
 z jednej strony to dobrze, z drugiej może wartoby rozprzestrzenić projekt na zagramanicznych forach?Tom4s i CoLo dzięki za przywitanie :)