Nysa
lool :D to juz nawet nie mozna pozartowac sobie... od razu łate dostajesz, kur.... :(
btw.. ze skrzyniami nie zartowalem.. rozmawialem z kilkoma lludzmi ktorzy jezdza gtrem na codzien.. rowneiz po ringu w DE i wszyscy maja z nimi problem.. nawet wzmocnione potrafia sie sypnac..
Mam nadzieje ze kolega bedzie mial szczescie i to wszystko go ominie :)
btw.. ze skrzyniami nie zartowalem.. rozmawialem z kilkoma lludzmi ktorzy jezdza gtrem na codzien.. rowneiz po ringu w DE i wszyscy maja z nimi problem.. nawet wzmocnione potrafia sie sypnac..
Mam nadzieje ze kolega bedzie mial szczescie i to wszystko go ominie :)
Nie no gdzieś sporadycznie spiąć się nie zaszkodzi ale broń boże wjechać w kałużę i pochlapać body 
Ale zasadniczo postać, popatrzeć i pogadać "..nooo nieźle" przepijając słowa żubrem
[ Dodano: 2016-10-28, 13:36 ]
BTW nikt nie pyta o minusy? Jak wrócę z Łodzi wrzucę kilka fot; jakieś tam nowe opony itp

Ale zasadniczo postać, popatrzeć i pogadać "..nooo nieźle" przepijając słowa żubrem

[ Dodano: 2016-10-28, 13:36 ]
BTW nikt nie pyta o minusy? Jak wrócę z Łodzi wrzucę kilka fot; jakieś tam nowe opony itp
@emay przy full zniżkach, na kwotę 350k ale bez ubezpieczenia felg niestety w dobrej firmie ubezpieczeniowej 12k/ rok
Lakier nie jest tak miękki jak na reszcie japońców- opinia firmy, która położyła powłokę kompozytową na lakier
opony kupiłem semislick; jak na razie przejechałem na nich cca 700 km więc opinii w temacie ich ścieralności po prostu nie mam, za to kleją jak pojebane. o takie o:
@sztybor, auto jest komfortowe, to jest duży ciężki samochód, w środku nie ma klaustrofobii ale jest spartańsko, głośno, słychać napędy, skrzynię...
Lakier nie jest tak miękki jak na reszcie japońców- opinia firmy, która położyła powłokę kompozytową na lakier
opony kupiłem semislick; jak na razie przejechałem na nich cca 700 km więc opinii w temacie ich ścieralności po prostu nie mam, za to kleją jak pojebane. o takie o: