Witam mam problem z właczeniem radia , bo trzeba wpisac kod . Orientuje sie jakie to moze byc haslo ?  Na dole podaje link do zdjecia radia . 
http://www.fotosik.pl/zdjecie/f1f07de5be81e62e

Witam . haslo do radio audi s4
O czym Ty piszesz ??? Zadajesz pytania jak byś miał 7 lat. Każde radio ma swój kod, z reguły 4 cyfrowy. Jak go nie znasz ti zanies do elektronika, ogranie Ci to raz dwa a Ty przestaniesz spamować.

Jest S4 C4 Avant '94J i S4 B5 Avant '99
moje byłe S4 B5

moje byłe S4 B5
Wyjmij radio i dokładnie je obejrzyj. Obstawiam że na 100 % nie jesteś pierwszym użytkownikiem swojego radia który ma ten sam problem. Częstym zwyczajem jest wpisywanie hasła na naklejce z tyłu radia chociażby.
Jeżeli to nie wypali, tak jak podpowiedzieli koledzy musisz udać się do magików od car audio albo elektronika

Jeżeli to nie wypali, tak jak podpowiedzieli koledzy musisz udać się do magików od car audio albo elektronika
Jesli nie bedziesz mial na radyjku kodu zapisanego odrecznie to nie wpisuj zadnych bzdur, udaj sie do elektronika i ogarna temat na sto procent. Sam tego nie zrobisz bo trzeba uklad czytac. Szkoda tego radyjka wyrzucac, te klasyki jeszcze beda kiedys drozsze od rns'ow ; ) a za rozkodowanie zaplacisz 30-50zl zaleznie od punktu. Pozdro