Chce sobie wymienić czujniki stukowe przy okazji rozrzadu, ale nikt nie ma w Polsce. Powinien być numer 078 905 377 bez żadnej literki na końcu.
Pytanie czy można założyć inne czujniki o tym samym numerze tylko z jakimiś literkami na końcu (bo takie są dostępne)??
Czujniki stukowe
Ze ogluchly niee ale moze im sie zanadto sluch wyostrzyl ;)
Przy okazji rozrzadu wymieniam popyhacze i oglądam glowice ;) stad czujniki znalazły się po drodze a wogole to wszystko jest przy okazji wymiany termostatu który padł :D
Czujnik jeden ma brzydki kabel dlatego chce go wymienić problem w tym ze własnie te z innymi literkami są od innych modeli, ale nic zamowie z niemiec i poczekam ten tydzień
Przy okazji rozrzadu wymieniam popyhacze i oglądam glowice ;) stad czujniki znalazły się po drodze a wogole to wszystko jest przy okazji wymiany termostatu który padł :D
Czujnik jeden ma brzydki kabel dlatego chce go wymienić problem w tym ze własnie te z innymi literkami są od innych modeli, ale nic zamowie z niemiec i poczekam ten tydzień
Nie o to chodzi ja już dałem sobie luz - nie chodzi o to ze mi wyszlo "tylko" 400koni - ostatnio ciałem się z kuplem 996 turbo manual na programie i do 100 było równo (dopiero potem odjechal) az dziwne moze on ma cos zjebane w każdym razie - jestem narazie zadowolony. Auto uzywam na codzien - najważniejsze dla mnie ze jest jak na taki tuning i wiek niezawodne, bezawaryjne trzyma moc cały czas tak samo bez żadnych niespodzianek.
czujniki wymieniam "bo ja wszystko lubię wymieniać"
- jak już jest na wierzchu
czujniki wymieniam "bo ja wszystko lubię wymieniać"