skorupa wreszcie jedzie prosto !
teraz pora obniżyć ją o 5-8 cm
tak wygląda 3,5" w budzie B5 - jest w miarę cicho !
ja już dawno testuje
niby 370x35mm na 8-mio tłoka a jednak trzeba ceramikę
tył 312x22mm RS4
wszystko do zmiany niebawem na 380x38mm ceramik i 356x28mm na 4-ro tłok z osobnym ręcznym
to ma być samochód do lansu czy do zapitalania ?? bo już teraz widać że koła szczelnie wypełniają wnęki a przy obniżeniu 5-8 cm to już będzie ciężko się tym przemieszczać.
na zdjęciu wyżej, gdzie masz geometrię robioną nie wygląda źle, może przód deko niżeji będzie ok, kwestia jeszcze szerokości kół i ET boja w swojej b5 przy ET 45 i dystansach 22mm i oponach 225 nie mogę zejść zbyt nisko bo przednie koła walą po nadkolach ( tych plastikowych ). Muszę utwardzić gwint bardziej.
asi dobrze gadasz :) aby autem dało sie grubo cisnać to, gleba nie jest potrzebna a dobrze zestrojone zawieszenie.... a tym wypadku wysokosc auta na zdjeciu z geometria moim zdaniem jest w sam raz ;)
Jeszcze centa dwa w dół i bedzie malina.... Auto na 19" feldze więc pod spodem jeszcze pies z budą przeleciii ......ważne żeby tylko nie bujało i trzymało sztywno...zawias pewnie z górnej półki wiec bedzie ligaa ps A jaka opona docelowo 255/30 jak tak to dobra opcja nie bedzie jakaś hardkorowo niska i bedzie się dobrze nakur.....
pewnie jest tak jak mówicie z wysokością ale jak to mówią "mój cyrk i moje małpy"
ma być nisko ! jezdze od dawna nisko, znam swoje drogi, możliwości i lubię "latać" autem na hopkach przy +200
Jak masz w okolicy takie drogi i auto jako zabawke to zapierdalania to dlaczego nie?! Serie rs4 czy rs6 do normalnego smigania a tu jak napisalem, Dokladnie na glebe ile sie da i czerpac fun! Juz jest tlusto dokoksuj to do konca i bedzie w ogole kot...
P.s chyba ze na spot bedziesz chcial przyleciec to od Wojtka wez sztachety
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
pewnie jest tak jak mówicie z wysokością ale jak to mówią "mój cyrk i moje małpy"
ma być nisko ! jezdze od dawna nisko, znam swoje drogi, możliwości i lubię "latać" autem na hopkach przy +200
Zajebiesz kiedyś konkretnie wydechem az ci wóz stanie dęba to ci przejdzie
ja chyba rozumiem Andrzeja . w zakretach im nizej tym lepiej jesli beda dobre opony i jest miazga . ja mialem slabe heble to musialem w zakrety wchodzic tyle ile samochod lecial . andrzej cos tam shamuje bo heble kozackie beda ale wrazenia sa konkretne jak auto siedzi nisko i twardo bokiem poleciec tez nie problem na tak ustawionym zawiasie jak sie chce tylko opon szkoda .
Andrzej zazdroszcze ze mozesz tak pozapierdalac ;) taka maszyna i w dodatku te drogi cuuudo