S4 B5 Avant by kzychu55
Wiec po kradzieży sytuacja wygląda następująco:
I teraz pytanie do Was, najwidoczniej coś tu nie gra, i teraz czy czegoś tu brakuje, jakiejś kostki, czy to powinno być połączone razem i dlaczego ktoś mógł to przecinać??
Ale oczywiście nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i teraz sytuacja będzie wyglądać tak:
Niedługo biorę się za przygotowywanie panelu żeby wszystko idealnie pasowało.

I teraz pytanie do Was, najwidoczniej coś tu nie gra, i teraz czy czegoś tu brakuje, jakiejś kostki, czy to powinno być połączone razem i dlaczego ktoś mógł to przecinać??
Ale oczywiście nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i teraz sytuacja będzie wyglądać tak:

Niedługo biorę się za przygotowywanie panelu żeby wszystko idealnie pasowało.
Dawno nic się nie działo, czasu brak.
Na początku wakacji w końcu wpadły felgi BBS CH 18'
I teraz auto wygląda tak:

Było też trochę zabawy z naprawą lakieru na klapie po kradzieży znaczka
W najbliższym czasie chciałbym zrobić wydech.
I teraz pytanie do Was, mam dp 3' i dwie możliwości:
1. Kupić chinola od Sida - 1300 zł
2. Spawany na zamówienie wydech na 2 tłumikach MG Motorsport - 2500 zł
Czy ktoś może ma chinola i jak to w przybliżeniu może brzmieć?
Dla mnie raczej może być głośno, ale fajnie by było jakby też było rasowo.
Na początku wakacji w końcu wpadły felgi BBS CH 18'
I teraz auto wygląda tak:

Było też trochę zabawy z naprawą lakieru na klapie po kradzieży znaczka

W najbliższym czasie chciałbym zrobić wydech.
I teraz pytanie do Was, mam dp 3' i dwie możliwości:
1. Kupić chinola od Sida - 1300 zł
2. Spawany na zamówienie wydech na 2 tłumikach MG Motorsport - 2500 zł
Czy ktoś może ma chinola i jak to w przybliżeniu może brzmieć?
Dla mnie raczej może być głośno, ale fajnie by było jakby też było rasowo.
Ja mam chinola razem z dp, od poczatku do ostatniego tlumika owiniety ,,szmata" i jest fajnie. W sensie w miescie mruczy a w trasie przy 3 tys obrotow jest jak seria Cicho. Bylo to wazne dla mnie bo mam male dziecko i jest jak mialo byc. Pozniej moge zapodac jakis film jak bede w domu. Jak dla ciebie nie problem aby w miesci bylo go slychac to tansza opcja chinol jak chcesz calkiem cicho w srodku to tylko robic na zamowienie .
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
powiem tak : jedni klienci narzekają na chinola że głośny a inni że jest w miarę cicho
sam nie wiem jak to jest
myślę że ten co szuka "cicho" będzie zawsze narzekał że ma głośno a drugi odwrotnie,
miałem chinola przez chwilę u siebie w skorupie na OEM DP RS4 i było przyjemnie, rasowo jak na Sport Auto przystało
potem wleciał DP 3" przelot + Milltek rezonowany (chinol jest kopią Millteka nierezowanego ! ) i jest tak samo jak na chinolu
sam nie wiem jak to jest
myślę że ten co szuka "cicho" będzie zawsze narzekał że ma głośno a drugi odwrotnie,
miałem chinola przez chwilę u siebie w skorupie na OEM DP RS4 i było przyjemnie, rasowo jak na Sport Auto przystało
potem wleciał DP 3" przelot + Milltek rezonowany (chinol jest kopią Millteka nierezowanego ! ) i jest tak samo jak na chinolu