Audi s4 b6 2.7 bit By Bombel
Wczoraj silnik wyleciał założyłem turbiny rs4 (odrazu ustawiłem je na 0,5 bara żeby równo się uchylały wg) doloty do nich spasowaliśmy na oringi i przy okazji wyleciał młynek i egr-y zrobiło sie wiecej miejsca z tyłu. Przy dp poszły od razu vbandy....Dzisiaj silnik juz w budzie pospinany. Tłumiki od kolegi Tyrkala przyszły wiec jak bede miał dzień wolny robie wydech zostanie Fmic i lece do Krzyśka Gto na strojenie zobaczymy co to warte......

- pawelosinski83
Vbandy mi odpowiadają bo wrazie jakbym musiał skrzynie targać to jest super dostęp. Turbiny ustawiłem żeby przy tym samym ciśnieniu równo otwierały się wg... i równo pompowały bo w innym wypadku zawsze któraś turbina ma prze....
Zostało farby z zacisków rezultat poniżej...

Jeszcze tłumiki od kolegi Tyrkala dotarły popracowałem nad nimi chwile co by świeciły pod zderzakiem..
[ Dodano: 2016-03-04, 23:55 ]
Fotki z przebiegu prac i jakies dwa filmy jak się odzywa.....Jest to czego oczekiwałem trasa cisza żadnego buczenia czy rezonansu a jak odkręcamy klamę to wiadomo...

Sound
Zapomniałbym podziekować za Tłumiki by Tyrkal które robią tu największą robote......Jutro cd.. upalania
Part 2
[ Dodano: 2016-03-06, 08:51 ]
Tak stoi na springach h&r

Jeszcze tłumiki od kolegi Tyrkala dotarły popracowałem nad nimi chwile co by świeciły pod zderzakiem..

[ Dodano: 2016-03-04, 23:55 ]
Fotki z przebiegu prac i jakies dwa filmy jak się odzywa.....Jest to czego oczekiwałem trasa cisza żadnego buczenia czy rezonansu a jak odkręcamy klamę to wiadomo...

Sound
Zapomniałbym podziekować za Tłumiki by Tyrkal które robią tu największą robote......Jutro cd.. upalania
Part 2
[ Dodano: 2016-03-06, 08:51 ]
Tak stoi na springach h&r