Jakość paliwa 98 na stacji lukoil

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
gustav

Jakość paliwa 98 na stacji lukoil

Post autor: gustav »

Czy ktoś z was tankuje swoją esę na w/w stacji ??? Jak z jakością 98 ? jest ok? Czy lepiej olać i pojechać na pewniaka np na orlen albo bp ?

Mowa tylko o 98.
Jest S4 C4 Avant '94J i S4 B5 Avant '99
moje byłe S4 B5
PMW

Post autor: PMW »

ja raz zatankowalem na niewiadomego pochodzenia stacji i check mi się zapalił

deton murowany
TDI engines are for senior citizens ;)
Awatar użytkownika
modek
Post autor: modek »

kwestia co lokalesi robią z paliwem, ja u siebie w życiu nie zatankuję na orlenie, lubię BP
piesek kiwa głową na podszybiu
żebyście wiedzieli z kim macie do czynienia :D
Awatar użytkownika
Wojt3q

Post autor: Wojt3q »

co do jakości paliw to marka stacji nie ma znaczenia bo możemy trafić na markową stacje którą prowadzi franszyzobiorca żyd i różne eksperymenty z paliwem robi. a możemy trafić na stacje która nie ma znanego loga ale szanują tam klienta i bedzie paliwo dobrej jakości.
Niestety Polski rynek jest taki, że każdy kombinuje aby jak najwięcej z przedsięwzięcia mieć i niektórzy grubo przesadzają.

Co do Lukoil nie wiem jak na obecną chwile ale raczej bez zmian, wszystkie stacje należą do spółki Lukoil. Nie ma przedsiebiorców zrzeszonych w franczyzie , więc kombinacji z paliwem już na samych stacjach raczej nie ma i z tego co pamietam to wypadały one pozytywnie . Paliwo sprzedają Polskie .

A ogólnie co do stacji paliw to chyba niezmiennie najmniej przekretów jest na pomorzu a najgorzej wypada polska centralna
ODPOWIEDZ