A co mogłem wziąść z ceramiką? Jak się usiądzie raz za sterami A8, to ciężko później coś zmieniać Rozważałem pod grubsze mody coś z ceramiką i ewent. B&O, czyli: S8 D3 na swap 5.0tt lub RS6 C6. Nie planowałem tak szybkiego zakupu ale trafił się fajny egzemplarz na gwarancji, z nową ceram.,po tuningu ABT, za dobrą cenę i wziąłem. Koszt zakupu i swapa na ok. 800hp nie powinien przekroczyć ceny dobrego RS6 z ceramiką a będzie to oryginalny projekt. Powiecie pewnie, że RS to fabryka, nie będzie się chrzanił jak swapowany S8 itp.ale na chwilę obecną miałem taki budżet, a poza tym brakuje mi w A6 wielu udogodnień, które są w A8-starzeję się
Surveyor pisze:A co mogłem wziąść z ceramiką? Jak się usiądzie raz za sterami A8, to ciężko później coś zmieniać Rozważałem pod grubsze mody coś z ceramiką i ewent. B&O, czyli: S8 D3 na swap 5.0tt lub RS6 C6. Nie planowałem tak szybkiego zakupu ale trafił się fajny egzemplarz na gwarancji, z nową ceram.,po tuningu ABT, za dobrą cenę i wziąłem. Koszt zakupu i swapa na ok. 800hp nie powinien przekroczyć ceny dobrego RS6 z ceramiką a będzie to oryginalny projekt. Powiecie pewnie, że RS to fabryka, nie będzie się chrzanił jak swapowany S8 itp.ale na chwilę obecną miałem taki budżet, a poza tym brakuje mi w A6 wielu udogodnień, które są w A8-starzeję się
Jak to ogarniesz to bedzie to projekt o ktorym zawsze tak po cichu marzylem poekna sprawa i powodzonka:)
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Niestety ten konkretny egzemplarz nie jest nigdzie dokładnie opisany. Kilka postów wcześniej napisałem conieco. Samochód jest na fullu jeśli chodzi o wyposażenie: drive select, aktywny tempomat wraz z kontrolą kierunku jazdy (nie wiem jak to się fachowo nazywa, ale trzyma samochód między liniami na drodze) B&O. Fotele pikowane, podgrzewane. Dosłownie full. Co do modów to zmieniony DP, hybryda turbiny i program (zrobiony jeszcze przez poprzedniego właścieiela). Przez nowego właściciela (mojego kolegę) zamówiony już icek wagnera za moją namową no i kombinujemy co zrobić z heblami