xan pisze:Panowie, czy do a6 c5 na oryginalnych felgach avus silver da się wrzucić jakieś lepsze heble niż ori? Na tył założyłem set z s6 i teraz zdarza mi się że przód nurkuje.
rs6 365 i zacisk 8tl wchodzi orginalnie w ta felge,w rs6 jest to akurat multispoke sline
Panowie, do 6 tloka 18 zr/zl i tarcz 345 wrzucacie klocki 190 x 106,4 i wychodzi nad tarcze (mam w dobrej cenie wiec sie waham).
Czy koniecznie szukać tych niższych 190x 99,5 ?
Przy okazji, człowiek od ktorego kupilem zaciski ma jeszcze jedną parę 18zr/zl po regeneracji i malowaniu w cenie 1000zl jak ktoś zainteresowany to pisać na pw, dam kontakt do niego
Panowie a sprawdzal ktos ile wiecej miejsca zajmuje zacisk brembo 18 pod felga? Tzn. Mierzyl ktos odleglosc od standardowego zacisku S4 do felgi i pozniej po montarzu 6 tloka odleglosc do tej samej zamontowanej na aucie felgi?
ja mam z pheatona w s4 na bbs ch et35 7,5j 18''flansza 3mm i nie ma problemu na 5ramiennej wloskiej feldze juz mam et35 i dystans 12mm
z mierzeniem watpie ze ktos to ogarnial
Taa wiecej sie dowiedzialem od sida jak bylem po sprzeglo niz jak kupowalem xD mecchanik mi chcial klocki wkladac z pheatona v10
Tak to marcina fura z pomorza. Z ilu byla skladana? A to k04 to wiem ale z rs4 czy czegos innego ?