Audi s4 5.0 tfsi
Dziękuje dziękuje. Projekt idzie do przodu i bardzo mnie to cieszy. Ekipa z zapałem podchodzi do sprawy i jak Posluchalem Dzis trochę o planowanych rozwiązaniach odnośnie rozkładu masy, bezpieczeństwa, Zawiasu czy klatki to słowo PROFI nie odda tego co o tym Mysle! A co do zony, to niestety ale od kilku dni na antybiotyku i Dzis akurat była niewyszykowana i wymeczona ta grypą, ale pojechać i tak pojechała żeby na własne oczy zobaczyć V10 w komorze i moja uśmiechnięta ze szczęścia mordę:) 

Buba to nie moje kola :D do wepchania na lawete sie nadaja :P 
Adam nie dalo sie delikatniej z tym tunelem ? :) Az tyle trzeba bylo wyciac? W sumie jeden choy i tak trzeba spawac od nowa :)
Rozkladzik masy nie wyglada tak zle :) Silnik niezle cofniety skrzynia ciezka i tez duzo masy ma z tylu :) Reszta to kwestia czasu , pracy , glowkowania i $$$ :)
Cholera mialem/mam jechac do wawy jutro i byc w sobote i nie wiem czy nie przesune tego na wtorek skoro cala ekipa sie zleci to moze byc ciekawie :D
Nik kurcze pokazuje kumplom link i zamiast sie jarac silnikiem skubance " ale zona to ladna " :D
Gratki potencjalnej zapierdalaki chociaz jeszcze dluuuga droga :)
To co we wtorek najazd na piaseczno ? :D

Adam nie dalo sie delikatniej z tym tunelem ? :) Az tyle trzeba bylo wyciac? W sumie jeden choy i tak trzeba spawac od nowa :)
Rozkladzik masy nie wyglada tak zle :) Silnik niezle cofniety skrzynia ciezka i tez duzo masy ma z tylu :) Reszta to kwestia czasu , pracy , glowkowania i $$$ :)
Cholera mialem/mam jechac do wawy jutro i byc w sobote i nie wiem czy nie przesune tego na wtorek skoro cala ekipa sie zleci to moze byc ciekawie :D
Nik kurcze pokazuje kumplom link i zamiast sie jarac silnikiem skubance " ale zona to ladna " :D
Gratki potencjalnej zapierdalaki chociaz jeszcze dluuuga droga :)
To co we wtorek najazd na piaseczno ? :D

Kurfa bede musial sie chociaz ogolic i umyc mojego madafaka "avanta" a.k.a. red tornado    

Przyjade przyjade i nie ma sie co pierdzielic napiszemy toto badziewie od nowa :)
Jak tak na to drugi raz spojrzalem to widze tam z seryjnych czesci to malo co bedzie pasowac chcac nie chcac :D Adam moze alu zwrotnice przytargac ? ;)
    Adam moze alu zwrotnice przytargac ? ;) 
Ja pierdzieeeele ale tam jest roboty i spawania :)
Fajnie ze moja eks nie poszla od razu na zyletki i ze bedzie teraz tobie frajde sprawiac 

Ech ja sie musze za mojego zółwia wziasc bo zapadnie sie w koncu w ziemie :)
To od ktorej biesiada we wtorek ?
Adam no wlasnie dokladnie tak to wyglada jak opisujesz

Przyjade przyjade i nie ma sie co pierdzielic napiszemy toto badziewie od nowa :)
Jak tak na to drugi raz spojrzalem to widze tam z seryjnych czesci to malo co bedzie pasowac chcac nie chcac :D
 Adam moze alu zwrotnice przytargac ? ;)
    Adam moze alu zwrotnice przytargac ? ;) Ja pierdzieeeele ale tam jest roboty i spawania :)
Fajnie ze moja eks nie poszla od razu na zyletki i ze bedzie teraz tobie frajde sprawiac

Ech ja sie musze za mojego zółwia wziasc bo zapadnie sie w koncu w ziemie :)
To od ktorej biesiada we wtorek ?

Adam no wlasnie dokladnie tak to wyglada jak opisujesz