AUDI S4 b5 by [BonuS]
Pytanie macie jakiegoś sprawdzonego gościa lub firme od turbo a konkretnie żeby ogarnąć HYBRYDY z turbo k04 rs6 jakie ceny gdzie kto i jak za pomoc z góry dzięki z tego co ja się orientowałem to PERUN TURBO całkiem chwalą ale czekam na jakieś propozycje sprawdzone najlepiej co i jak to wychodzi przy takim turbo z RS6 500+ powinno wyskoczyć
- marecek1522
Ja jak coś bede miał chyba w niedługim czasie do sprzedania kolektory customowe i turbo K04 Rs6 naprawde w dobrym stanie takze jak by ktoś chciał bo troszke gratów mi sie zabierało i czas sie pozbyc zbędnych i zacząć zamieniać je na kolejne cześci do projektu :)
[ Dodano: 2015-09-14, 18:39 ]
długo nie było mnie tu ze względu braku czasu i zbrojenia się dużo fantów już jest kolektory wagnera turbo nowe dv uszczelki panewki pierscienie nowe głowice z 2.8 kewlarowy pasek nowe swiece wtryski cewki 2.0tfsi adaptery przepustnica z passata w8 n75 kute korby na dniach jeszcze takie pytanie kto jaki stożek wkładał pod ta osłone

czy ktos ma cos sprawdzonego pod 500 - 600KM z wymiarami tak żeby to zmieściło się pod osłone widoczną na zdjęciu z góry dzięki za pomoc
bo coś pod taki wynik planujemy wykrzesać
[ Dodano: 2015-09-14, 18:39 ]
długo nie było mnie tu ze względu braku czasu i zbrojenia się dużo fantów już jest kolektory wagnera turbo nowe dv uszczelki panewki pierscienie nowe głowice z 2.8 kewlarowy pasek nowe swiece wtryski cewki 2.0tfsi adaptery przepustnica z passata w8 n75 kute korby na dniach jeszcze takie pytanie kto jaki stożek wkładał pod ta osłone

czy ktos ma cos sprawdzonego pod 500 - 600KM z wymiarami tak żeby to zmieściło się pod osłone widoczną na zdjęciu z góry dzięki za pomoc
bo coś pod taki wynik planujemy wykrzesać
-
własnie rozmawialem z Sidem i chyba puki co sie wstrzymam z zakupem bo zrobimy dolot cały i zobaczymy jaka finalnie średnca wyjdzie i coś sie dopasuje myslimy nad K&N zobaczymy ogólnie juz dużo gratów jest w piatek odebrałem kute korby :)
[ Dodano: 2015-11-09, 20:43 ]
Dobra troszke odświeżenie tematu jak już niektóre osoby wiedzą auto przejdzie kuracje MOCOWĄ a konkretnie projektem ma się zopiekować ŻABA
Ogólnie budujemy strokera 3.0l tutaj przyszedł SID z pomocą z zapleczem CZEŚĆI
tak że mała rozpiska częsci które zagoszczą pod maską:
zestaw filtrów
zestaw uszczelek
termostat
podstawka pod filtr oleju
nowe świece NGK LASER PLATINIUM PREMIUM
pompa bosch 044
nowy zawór N75 z RS4 b5
Nowe panewki
adaptery pod cewki 2.0TFSI
Cewki 2.0TFSI
Wtyczki pod Cewki
Nowe śruby do głowic
pasek rozrządu kewlarowy niebieski
przepustnica passat W12
DV Rs4 b5
Kute korby TECHNO 5
Kute TŁOKI SUPERTECH pod 3.0L wraz z azotowanymi pierścieniami
wał z audi a4 b6 3.0 ASN
kolektory WAGNER
DP 3cale
Turbo GT2871r z wirnikami cnc
komplet poduszek pod silnik
Komplet poduszek pod skrzynie
chłodnica oleju 19 rzędowa
OLEJ VALVOLINE VR1
Brakuje wtrysków ale zapewne 630
niestety kolektor ssący zostaje z s4 b5 jest lekko rozwiercony narazie nie udalo sie trafic z RS4 b5 jak by ktoś miał pisać :)
jeszzcze też Y ale prawdopodobnie będzie customowy kolejna rzecz która jest rarytasam w normalnej kasie
Dużo częsci już jest jedynie jeszcze dopiero na styczeń maja przyjść tłoki SUPERTECHA
bo niestety nie było na stanie
co do dolotu tez będzie coś modzone z nierdzewki ale to dopiero wyjdzie w praniu jaki filtr powietrza i reszta obudowa puki co jest od sida wcześniej przewijały się foty
Wydech prawdopodobnie na 1tumiku końcowym ( będzie głośno) i wydech 3cale lub 3.5cala
Nie ma jakiegoś parcia na cyferki co wyjdzie to wyjdzie czas pokaże będe sie cieszył jak wyjdzie 500+ :) co więcej to tylko większy uśmiech
[ Dodano: 2015-11-09, 20:43 ]
Dobra troszke odświeżenie tematu jak już niektóre osoby wiedzą auto przejdzie kuracje MOCOWĄ a konkretnie projektem ma się zopiekować ŻABA
Ogólnie budujemy strokera 3.0l tutaj przyszedł SID z pomocą z zapleczem CZEŚĆI
tak że mała rozpiska częsci które zagoszczą pod maską:
zestaw filtrów
zestaw uszczelek
termostat
podstawka pod filtr oleju
nowe świece NGK LASER PLATINIUM PREMIUM
pompa bosch 044
nowy zawór N75 z RS4 b5
Nowe panewki
adaptery pod cewki 2.0TFSI
Cewki 2.0TFSI
Wtyczki pod Cewki
Nowe śruby do głowic
pasek rozrządu kewlarowy niebieski
przepustnica passat W12
DV Rs4 b5
Kute korby TECHNO 5
Kute TŁOKI SUPERTECH pod 3.0L wraz z azotowanymi pierścieniami
wał z audi a4 b6 3.0 ASN
kolektory WAGNER
DP 3cale
Turbo GT2871r z wirnikami cnc
komplet poduszek pod silnik
Komplet poduszek pod skrzynie
chłodnica oleju 19 rzędowa
OLEJ VALVOLINE VR1
Brakuje wtrysków ale zapewne 630
niestety kolektor ssący zostaje z s4 b5 jest lekko rozwiercony narazie nie udalo sie trafic z RS4 b5 jak by ktoś miał pisać :)
jeszzcze też Y ale prawdopodobnie będzie customowy kolejna rzecz która jest rarytasam w normalnej kasie
Dużo częsci już jest jedynie jeszcze dopiero na styczeń maja przyjść tłoki SUPERTECHA
bo niestety nie było na stanie
co do dolotu tez będzie coś modzone z nierdzewki ale to dopiero wyjdzie w praniu jaki filtr powietrza i reszta obudowa puki co jest od sida wcześniej przewijały się foty
Wydech prawdopodobnie na 1tumiku końcowym ( będzie głośno) i wydech 3cale lub 3.5cala
Nie ma jakiegoś parcia na cyferki co wyjdzie to wyjdzie czas pokaże będe sie cieszył jak wyjdzie 500+ :) co więcej to tylko większy uśmiech