bracus pisze:ekonomicznej jeżdzie ? nikt nie myśli że jazda 300 czy 400 konną S4 będzie ekonomiczna bo to nie 1.4HDI palący 5 litrów
ale o tańszej jeździe oczywiście że myślę dlaczego mam wydawać 820 zł na każdy 1000 kilometrów jak mogę 410 zł
i proszę nie piszcie że wkładanie do S4 gazu jest niepoprawne politycznie to bo jest śmieszne
Ekonomicznie to była przenosnia ale na pewno o połowe taniej popieram kolege wyzej,pisanie ze do s4 gaz nie wypada montować jest smieszne,osobisie nie mam u siebie ale jeśli ktoś chce to jego sprawa.
taki co zakłada gaz do fury która kosztowała 300-400 tysi i wiecej to kojarzy mi sie z takim typowym "trzanem" co sie dorobil legalnie lub nie i do garniaka versace zaklada buty z ccc... jak ktos szuka alternatywnych paliw przy aucie za taka kwota, szuka oszczednosci kosztem tego ze mniej wyciagnie z portfela przy placeniu tzn ze go nie stac na uzytkowanie samochodu na podstawowym paliwie... co to dopiero bedzie jak cos padnie w nim, druciarstwo, albo lament ze sprzeglo 20 tysi kosztuje... Szkoda słów. Pisalem kiedys i pisze raz jeszcze, dla przykladu zamiast cayenne czy pejtona w lpg, lepiej skode sportbacka w benzynie... ale u nas to nie przejdzie... bo jak to, pokaz sie a zastaw sie...