S4 B5 K04 400KM INFORMACJE

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Grondzi

Post autor: Grondzi »

bracus pisze:ekonomicznej jeżdzie ? nikt nie myśli że jazda 300 czy 400 konną S4 będzie ekonomiczna bo to nie 1.4HDI palący 5 litrów
ale o tańszej jeździe oczywiście że myślę dlaczego mam wydawać 820 zł na każdy 1000 kilometrów jak mogę 410 zł
i proszę nie piszcie że wkładanie do S4 gazu jest niepoprawne politycznie to bo jest śmieszne ;-)

Ekonomicznie to była przenosnia :mrgreen: ale na pewno o połowe taniej :-P popieram kolege wyzej,pisanie ze do s4 gaz nie wypada montować jest smieszne,osobisie nie mam u siebie ale jeśli ktoś chce to jego sprawa.
Awatar użytkownika
Rafal84

Post autor: Rafal84 »

taki co zakłada gaz do fury która kosztowała 300-400 tysi i wiecej to kojarzy mi sie z takim typowym "trzanem" co sie dorobil legalnie lub nie i do garniaka versace zaklada buty z ccc... jak ktos szuka alternatywnych paliw przy aucie za taka kwota, szuka oszczednosci kosztem tego ze mniej wyciagnie z portfela przy placeniu tzn ze go nie stac na uzytkowanie samochodu na podstawowym paliwie... co to dopiero bedzie jak cos padnie w nim, druciarstwo, albo lament ze sprzeglo 20 tysi kosztuje... Szkoda słów. Pisalem kiedys i pisze raz jeszcze, dla przykladu zamiast cayenne czy pejtona w lpg, lepiej skode sportbacka w benzynie... ale u nas to nie przejdzie... bo jak to, pokaz sie a zastaw sie...

a starsze fury, jak kto woli, nie wnikam.
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

A mi taki jeden kolega kolegi mowil ze czytal na pudelku ze na lpg mozna miec +10-20 kuni wiecej i ze ma wiecej oktanow niz vpower racing
Awatar użytkownika
Floro

Post autor: Floro »

buba pisze:A mi taki jeden kolega kolegi mowil ze czytal na pudelku ze na lpg mozna miec +10-20 kuni wiecej i ze ma wiecej oktanow niz vpower racing
Też gdzieś słyszałem o tym , jakiś znajomy mówił że FAKT o tym pisał dodał jeszcze że przy takich modach skrzynia biegów czasem wybucha...
było :
S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

Floro pisze:
buba pisze:A mi taki jeden kolega kolegi mowil ze czytal na pudelku ze na lpg mozna miec +10-20 kuni wiecej i ze ma wiecej oktanow niz vpower racing
Też gdzieś słyszałem o tym , jakiś znajomy mówił że FAKT o tym pisał dodał jeszcze że przy takich modach skrzynia biegów czasem wybucha...
I tloki wylatuja przez wydech...
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
quadysz

Post autor: quadysz »

Jachyr pisze:
Floro pisze:
I tloki wylatuja przez wydech...
i krowy mleko przestaja dawac...
Awatar użytkownika
robertukf
Kontakt:

Post autor: robertukf »

... i chlopaki na forum pierdolom glupoty..
Awatar użytkownika
RooS

Post autor: RooS »

robertukf pisze:... i chlopaki na forum pierdolom glupoty..
AMEN
Radzio0808

Post autor: Radzio0808 »

Dzięki panowie za wasze opinie :) Pozdro !
Niech MOC będzie z wami :)
Nie znam się więc pytam :)
ODPOWIEDZ