Panowie z serii dziś pytanie dziś odpowiedź czy spasują felgi do eSy z Merca 16 cali et 31 rozstaw 5x112 Wiem że otwór centrujący jest inny ale można adapter rzucić- pytam bo mam do wzięcia za śmieszną kase
I live my life a quarter mile at a time.For those ten seconds or less I'm free nothing else matter
W zeszłym sezonie jeździłem na 16 od okulara. Tulejka centrujaca to jedno. Jest jeszcze jeden problem: Nie wiem czy we wszystkich felgach od mercedesa tak jest ale nie wchodziły śruby od audi (są poprostu grubsze - chodzi o sam gwint) ale to kwestia rozwiercenia otworów o milimetr na średnicy... Także bierz tylko sprawdź czy śruby wchodzą.
Swoją droga nie wiem co to za felgi ale ja bałem się ze moje zdjęcie wyląduje w programie u TEDEgo
Wszystkie ori OOOO z ET35 i mniejszym powinny pasować. MAm takie na zimę i 5 mm luzu pomiędzy felgą a zaciskiem . Słyszałem że felgi innych producentów w tych rozmiarach mogą nie wejść.
Nie zalatwi tez sprawy szerokosc!! Na pieprzony zacisk z S4 felga musi byc odpowiedni zbudowana ( bez rantu - im wiekszy rant tym bardziej pewne ze nie wejdzie ) . Wiec tak naprawde trzeba przymierzac bo same parametry nic nie dadzą.