s4 500ps
Prawda jest taka ze zawsze lepej auto sprzedac w pizdu do "obcych" bo zawsze sie nowy wlasciciel czegos dopier$%oli. Jak nie bedzie mial czego to wymysli ze lozysko chyba wyje i cos chyba stuka + wiatr jakos dziwnie halasuje oplywajac auto . Pozatym chyba jasne bylo ze auto nie jest sprawne ? Widzial , ogladal , kupil, teraz niech sobie poprawia. Zapewniam was ( mimo ze nie widzialem tego auta ) ze widzialem gorsze S4 po modach z ko4 z rs6. Połowa aut z forum jest fajna na forum a na zywca....

Arek... Zeby nie bylo ja nie mam jakichs pretensji do Ciebie.. Dlatego pisze nie na pw tylko tu..
Autko kupilem nie w pelni sprawne i na spokojnie ;)))
Mysle ze troche sie serducha tam dolozy i bedzie elegancko
Takze z mojej strony nic nie dziamgam :)))
P.s a wogole to robiles cos ze swiatlami przednimi bo powaznie swieca zajebiscie w porownaniu do poprzedniej i do mojego dupowozu gdzie tez mam niby xenon
Bedzie dobrze pany..
Relax
Autko kupilem nie w pelni sprawne i na spokojnie ;)))
Mysle ze troche sie serducha tam dolozy i bedzie elegancko
Takze z mojej strony nic nie dziamgam :)))
P.s a wogole to robiles cos ze swiatlami przednimi bo powaznie swieca zajebiscie w porownaniu do poprzedniej i do mojego dupowozu gdzie tez mam niby xenon
Bedzie dobrze pany..
Relax
Zreszta mysle ze bedzie dobrze ;)))))
[ Dodano: 2013-07-27, 15:05 ]
P.s przeciez ja sie nic a nic niedopitalam ;))) relax chlopy
Trza sobie pomagac -- po to jest to forum ;))
[ Dodano: 2013-07-27, 15:05 ]
nosb pisze:Prawda jest taka ze zawsze lepej auto sprzedac w pizdu do "obcych" bo zawsze sie nowy wlasciciel czegos dopier$%oli. Jak nie bedzie mial czego to wymysli ze lozysko chyba wyje i cos chyba stuka + wiatr jakos dziwnie halasuje oplywajac auto . Pozatym chyba jasne bylo ze auto nie jest sprawne ? Widzial , ogladal , kupil, teraz niech sobie poprawia. Zapewniam was ( mimo ze nie widzialem tego auta ) ze widzialem gorsze S4 po modach z ko4 z rs6. Połowa aut z forum jest fajna na forum a na zywca....
P.s przeciez ja sie nic a nic niedopitalam ;))) relax chlopy
Trza sobie pomagac -- po to jest to forum ;))
Ja jak nic nie widze przed maska w dupowozie to z reguly wpycham bixenony 
Adas sie dopitala :P Ale adas to pedant mechaniczny :) hehe i pewnie wyprostuje wszystko tylko ze namarudzic sie moze po drodze
Pamietaj Adamie lepsza trytytka niz nic
Dobrze ze nie widziales tej S4 co ja niedawno bo bys mial koszmary 

Adas sie dopitala :P Ale adas to pedant mechaniczny :) hehe i pewnie wyprostuje wszystko tylko ze namarudzic sie moze po drodze

Re: s4 500ps
Robi sie ;)arek pisze:Jak tam ruszyło coś?
Delikatnie: wydech ori kratki wjada z przerobionym Fimc pod nie,
Zobaczymy co tam jeszcze ;)))