Siema Chopy

Jesteś Nowy ? Daj nam znać :) i pokaż swój samochód

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Matleniuszek

Siema Chopy

Post autor: Matleniuszek »

Siema Wszystkim, niedawno się zarejestrowałem ale jakoś nie było okazji się przywitać. Obecnie śmigam a4 w avancie, 1.8t z 97 roku, lpg zamontowane, auto udało się kupić we wrześniu 2012 i pyknąć przez 9 miesięcy 32k km. Jak na używkę z tego roku to auto technicznie bardzo fajnie, z wyglądu igła to nie jest, ale kupione po to żeby zarabiało na siebie i na jakiegoś godnego następcę. No a jedynego godnego następce jakiego widzę to s4 b5. Miejmy nadzieję, że coś uda się zrobić w temacie, bo zajawka na fajne Audi pykła.

Z motoryzacją do tej pory za wiele wspólnego nie miałem, bo przez kilka lat świata nie widziałem poza rowerem - wpakowałem w downhill i jeżdżenie w górach sporo czasu, ale "nic nie trwa wiecznie, niebezpiecznie jest wierzyć w to, że coś trwa wiecznie" jak to leciało w "Otwieram Wino" ;D

Z racji tego, że rodzina bardzo motoryzacyjna (nic konkretnego, ale kilometrów jak na małe moblilki trochę klepiemy), a od jakiegoś czasu także i motorowodna, to w końcu musiało mi się udzielić i ciśnienie na jakieś szybsze auto rośnie.

Chyba średnią forumową jeśli chodzi o przywitanie się znacząco przebiłem, także amen.
Luki

Post autor: Luki »

Cześć powodzenia w zbieraniu na eske
Barton66

Post autor: Barton66 »

Siemanko i szybkiej przesiadki na Ske:)
Awatar użytkownika
pietro5

Post autor: pietro5 »

hej ;-)
Awatar użytkownika
WhyMe?

Post autor: WhyMe? »

Hi :->
Obrazek
Matleniuszek

Post autor: Matleniuszek »

No, w końcu jest odzew i ktoś mnie przywitał, bo już myślałem że moje wypociny przeszły bez echa... ;)
ODPOWIEDZ