A jakie ma to w ogóle znaczenie?Flyer pisze:a jakimi mocami się podniecamy? z inerncji, czy obciążeniówki?Norbi pisze:To zrozumiałe, ale większość osób chyba w ten sposób mierzy, czy każdy kupuje RL żeby pomierzyć, porównać jak auto przyspiesza....?Flyer pisze:im wieksza predkosc, tym wieksze przeklamanieNorbi pisze:Taa zdaje sobie sprawę, że licznik w cenzura kłamie. Co ciekawe w/g gps-u w RS-ie przełamuje licznik, a w Sabbie są identyczne wskazania.
Apropos 100-200 to jak przeklamuje przy 100 to i przy 200, tak więc...
Może w ogóle wyjebać ten licznik?
RS4 100-200
No ale przecież jest mowa o 100-200, a nie o tym ile kto ma koni i gdzie mierzone.Michał S4 pisze:no takie ze wyniki z inercji sa jak czasy z kalkulatora :)
Mój pomiar jest robiony u Rogala i nie wiem jaką ma hamownie i tak naprawdę chujj mnie to interesuje, bo wszyscy wiemy,że każdy się do jakiejś tam hamowni potrafi przypierdolić, chociaż byłałaby ze złota i dlatego latamy (co poniektórzy) sprawdzać się na drodze.
kolegi s4 415KM 550NM strojone u Rogala 100-200 na RL robi 11.3-11.4
Ostatnio zmieniony 2012-12-09, 13:24 przez Rafał, łącznie zmieniany 1 raz.
Rozumiem, ale przecież wkeiłem film i nie mówię,że mierzyłem jakimś super sprzętem, tylko normalnie stoperem i to wszystko,Michał S4 pisze:Norbi, ty nie rozumieszdokladnie, nie mowimy o tym kto ile ma koni jak zauwazyles, tylko czym one sa mierzone, tak samo 100-200! mozna budzikiem, mozna profi sprzetem, moze wyjsc 9 moze wyjsc 12, kumasz?
Nie kumam fakt co chceice udowodnić tym pierdoleniem, że mam 300, czy pińcet koni... jakie to ma znaczenie?
Myśle,że mam okolice 400KM ,a że wyszło na pomiarze z licznika tak jakby było około pińcet, chujj wie dlaczego... Może licznik mam nadpobudliwy
Ostatnio z kumplem łapałem się z dopiero co zrobionym EVO X. Nówka sztuka, no może kilkanaście przebiegu 401KM i chyba 570Nm i było równo, tak więc szacuje moc u mnie na te 400+
Kurwaa się rozpędziłem i po chujj wkleiłem ten film, żeby teraz przy niedzieli się unosić
cenzura! nikt nie pije do Ciebie, twojego auta czy jego mocy! ktos delikatnie podkreslill ze pomiary ze stopera mozna sobie w dupe wsadzic a ty o jakis tam ze ci auto nie jedzie czy nie ma mocy? co to ma z czym wspolnego? Chodzi tylko o to ze takie 9 z kalkulatora to pewnie realne 11-12sek przy normalnym pomiarze.