Tylko one chyba nie są twinscroll ?sportmile pisze:oczywiscie ze da wsie zrobic na turbinach od evo tylko nie od nowego a od evo 3. td0526g
Powolny S4
Teraz w Respect dwa miesiace trzeba czekac na ten IC, ale znalazłem taniej u faszystówSID pisze:u Respect targuj sie o ten IC !!!
znajomi wzieli go rok temu z upustami 10-12 % !
Turbiny kupione tak wiec już nie ma odwrotu :) pompa Bosch 044 tez na IC czekam.
Jeszcze do kupienia wtryski i tu pytanie bo jedni montuja 440 inni 630?
Zastanawiam się tez nad piedrolami czyli poduszki skrzyni, silnika, dyfra czy wymieniać na seryjne czy od rs4(czy pasują) a może jakieś palicośtam :) ?
Jeszcze do kupienia wtryski i tu pytanie bo jedni montuja 440 inni 630?
Zastanawiam się tez nad piedrolami czyli poduszki skrzyni, silnika, dyfra czy wymieniać na seryjne czy od rs4(czy pasują) a może jakieś palicośtam :) ?
Turbiny RS6 cena bardzo dobra :)SID pisze:wtryski 440cc bierz
jakie turbo kupiles i gdzie, za ile (mam nadzieje ze nie repliki chinskie K04)
IC ebay ?
poduszki i podpory jak masz cale to zostaw je w spokoju przy tym setapie
IC ebay
A jak bym musiał coś z tych rzeczy wymieniać to pasuje od RS4?
Problem jest w tym ze będę wiedział dopiero jak się wymontuje silnik a czas oczekiwania napewno 2 tygodnie w serwisie...
-
kosiniak
-
kosiniak
"szumią" glośniej
- zależy jak wydech zrobisz i co dasz na końcu ja mam 3/4 rs-owgo i jakoś nie drze się bardzo
http://www.youtube.com/watch?v=pOTKE2xMHJQ
http://www.youtube.com/watch?v=pOTKE2xMHJQ
wydech zostawiam ten który mam czyli 2x60mm (średnicy zewnętrznej nie pamiętam jak w środku) i dwa tłumiki(gdzieś wcześniej dałem zdjęcie). Na K03 szczególnie głośno nie było po prostu trochę głośniej niż seria a chciałbym jeszcze trochę głośniej :) tylko bez przesady :))
Myślałem, że większe turbiny, większe wirniki to też więcej dźwięku będzie przez nie wychodzić i dlatego się zastanawiam nad wycinaniem środkowego czy nie przegnę ale zawsze można wspawać go na swoje miejsce...
Myślałem, że większe turbiny, większe wirniki to też więcej dźwięku będzie przez nie wychodzić i dlatego się zastanawiam nad wycinaniem środkowego czy nie przegnę ale zawsze można wspawać go na swoje miejsce...