AUDI Meet' 2012 - 30.09.2012 - salon AUTORUD Rzeszów
SID, Byłem kiedyś u Ciebie z chłopakami, przywieźliśmy Ci maskę z carbonu, bo akurat od Rafała z Best Performance Częstochowa jechaliśmy 
www.fabryka-mocy.com
hamownia MAHA, chiptuning, modyfikacje, serwis
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
0,5l to za mało będzie i za szybko skończymy, wezmę lepiej 1,0l oby nie brakłoskalarx pisze:powiedz kiedy Andrzej to wpadne i ja. Najpierw Twój wariat, potem mój paść.SID pisze:i ja sprawdzę kiedyś Waszą hamownie czy trzyma parametry powyżej +500ps
mam k03 z wg za 0,5 wyborowej:). bierzesz?
zaklepane !
Daniel pamiętam !
Zapraszam, mimo że nasza rzeszowska Maha jest od niedawna to już RS4, RS5, RS6 były u mnie rozkręcać rolki, więc z ciekawości sam zbadałbym parametry ale teraz +700psSID pisze:i ja sprawdzę kiedyś Waszą hamownie czy trzyma parametry powyżej +500ps
www.fabryka-mocy.com
Podaj mi rok auta a najlepiej vin na pw i zobaczę czy tu ruszę :)Jacars4 pisze:Danielu mam nadzieje ,że może Wasza firma zrobi mi moje s4 3.0tfsi. Obdzwoniłem całą Polskę i niema chętnych na moje auto. Chyba zostanie mi tylko MTM lub ABT bo oni już trzy lata temu te silniki modzili. Pozdrawiam.
www.fabryka-mocy.com
jeśli soft to tylko APR,Obdzwoniłem całą Polskę i niema chętnych na moje auto. Chyba zostanie mi tylko MTM lub ABT bo oni już trzy lata temu te silniki modzili. Pozdrawiam.
http://www.goapr.com/products/?vehicle=A4_B8
w/w montuja tylko boxy
P.S. Mają też oddział w DE, http://www.goapr.com/dealer/ berlin najbliżej
Tak jak myślałem z softów tylko APR, który w zasadzie mogę Ci zrobić.
www.fabryka-mocy.com