Drgania na biegu jalowym

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

Post autor: Flyer »

Nowa poduszka pod skrzynie da na pewno spora poprawe, bo pewnie masz juz mocno zmeczona. U mnie ostatnio po wymianie praktycznie nie czuje zadnych drgan na jalowym. Pewnie jakbym jeszcze wymienil poduchy silnika, to juz bylaby bajka.
Ostatnio zmieniony 2011-12-15, 11:20 przez Flyer, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
skalarx

Post autor: skalarx »

Flyer pisze:Nowa poduszka pod skrzynie da na pewno spora poprawek, bo pewnie masz juz mocno zmeczona. U mnie ostatnio po wymianie praktycznie nie czuje zadnych drgan na jalowym. Pewnie jakbym jeszcze wymienil poduchy silnika, to juz bylaby bajka.
niewiele da niestety. wymieniłem obydwie bo były pęknięte, nowe sprzęgło z dwumasem i trzęsie jak trzęsło. Podobno tylko ori program nie trzęsie ale możesz szukać dalej :-) : cewki, moduły zapłonowe, gumowe nakładki na świece (przebicie) itd.
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

Post autor: Flyer »

U mnie byla poprawia po wymianie poduchy, choc jakos ekstremalnie nie trzeslo, ale kazde auto jest inne.
kaczy46
Kontakt:

Post autor: kaczy46 »

bylem dzisiaj u kumpla na kompie i jutro jade kuknie kompresje na cylindrach i wtedy swiece cewki czy ok i czy nie ma przebicia i wtedy bedzie wiadomo ale mysle ze moze to byc dwumas jednak bo w aucie nie slychac tego ale jak mialem otwarte drzwi i gasilem to slyszalem tam ze cos zahrobotalo przy gaszeniu wiec to moze byc jednak dwumas... silnik pracuje sam w sobie b ladnie obr itd i koles tez mi mowil ze eski sie trzesa lekko ale nie chce mi sie wierzyc ze az tak
ODPOWIEDZ