ja w charakterze pokazywacza - z kolegą, który będzie pierwszy raz na tego typu evencie. Sto lat temu pomagałem organizować "pierwszy modlin" teraz nie interesuje mnie to.
a ja oza nie lubie bo to.... itd
fajnie ze Piotrek będzie, ciekawi mnie na ile zbliży się do 12 stki chyba że ma jakieś tajne "uzbrojenie" bo 500 konne RS4 powinno śmiegać niziutkie 12 o ile nie lepiej
Tomek 430 konnym u oza jeździł 12,44
Ostatnio zmieniony 2011-04-15, 15:04 przez bracus, łącznie zmieniany 1 raz.
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Suchar pisze:ja w charakterze pokazywacza - z kolegą, który będzie pierwszy raz na tego typu evencie. Sto lat temu pomagałem organizować "pierwszy modlin" teraz nie interesuje mnie to.
Norbi ja raz wystartowałem i po jednym starcie jestem zdecydowanie za nocnymi.....miałem 4 przejazdy w eliminacjach a potem oficjalnie na stronie miałem tylko 3....bo defraudant Oziębło stwierdził że go oszukuje ponieważ nie miałem świstków z przejazdów z czasem ( fakt wyrzuciłem je ale myślałem że gość któremu pomagałem w organizacji zawodów X czasu tak mnie nie potraktuję ) poza tym 4 przejazd jechałem z Astrą poprosiłem gościa i on w mailu do SSS potwierdził że jechał ze mną i on ma wydruk z przejazdu ale nic to nie dało....
Więc poleciał w huja po maksie mimo że miałem świadków itp itp itp.....
Jigsaw pisze:Norbi ja raz wystartowałem i po jednym starcie jestem zdecydowanie za nocnymi.....miałem 4 przejazdy w eliminacjach a potem oficjalnie na stronie miałem tylko 3....bo defraudant Oziębło stwierdził że go oszukuje ponieważ nie miałem świstków z przejazdów z czasem ( fakt wyrzuciłem je ale myślałem że gość któremu pomagałem w organizacji zawodów X czasu tak mnie nie potraktuję ) poza tym 4 przejazd jechałem z Astrą poprosiłem gościa i on w mailu do SSS potwierdził że jechał ze mną i on ma wydruk z przejazdu ale nic to nie dało....
Więc poleciał w huja po maksie mimo że miałem świadków itp itp itp.....
Pierdole SSS największy frajer jakiego widziałem.
Amen
Generalnie mówię o ćwiartce, nie o miłości do Oza.
Zawsze lepiej dupe sprzed kompa zabrać i chociaż jak się nie startuje to browara wychylić na świeżym powietrzu ,przy okazji patrząc na latające autka, a sezon mocny się zapowiada.
Tak więc ruszyć dupy i jutro widzimy się na Bemowie